A húsokba a fehérje-zsír-szénhidrát mennyiségét sülve vagy nyersen mérik?
Figyelt kérdés
hogy kell azt értelmezni, ha például 100gramm csirkemellbe van 24 gramm fehérje? 100 grammonként sülve vagy nyersen? csak mert nyersen több benne a víz- ami a sütés során elpárolog2013. aug. 8. 19:50
1/4 anonim válasza:
Ezeket mindig nyersen, az az egyértelmű. Ha rántod vagy jó erősen megsütöd a húst, igencsak más lesz a víztartalma, egészen mások lennének az értékek.
(Persze a nyers hús sem fix értékekkel rendelkezik, de valamivel kisebb a szórás.)
2/4 anonim válasza:
Persze,hogy nyersen, hisz ahany haz annyi fajta sutesi modszer.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, és még annyit, hogy ha rántott húst sütök csirkemellből, akkor a csirkének a kalória-fehérje.... tartalma nem változik ugye? csak az adódik hozzá, amit a panír tartalmaz (+ ugye a víz elpárolog)
2013. aug. 9. 11:53
4/4 anonim válasza:
A panír, meg a zsiradék ami pluszba jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!