Már másodszor lett zsizsikes a konyhaszekrény a bolti paprikától. Miért?
Figyelt kérdés
Ki lett dobva minden onnan, átmostam mindent, kitakarítottam. Pár éve már átmentünk ezen. Igaz az, hogy nem szeretik a levendulát?
És miért mindig a paprikából indulnak el? Átmostam (kíváncsi voltam) tele volt apró kukaccal, amik még ki se keltek. Belemásztak ebbe-abba. Rohadt kis dögök.
2013. aug. 8. 15:14
1/4 anonim válasza:
Nálam egyszer volt ilyen, akkor is bolti piros paprika volt a ludas. Igazából 100%-ban még mindig nem sikerült kiirtani, pedig már tényleg mindent üvegben tartok :\
2/4 anonim válasza:
A paprika molyosodik, a zsizsik a hüvelyesekben van. A megoldás a Biostop élelmiszermoly csapda.
3/4 anonim válasza:
Sajnálom !!Megint takarithatsz : Dobj ki mindet mos át mindent : A tároló dobozt dobd ki amibe a paprika volt .levendula ,vagy ragasztos moly csapda : arra rá ragadnak a dögök !!!
Gyógyszertárban kapsz kámforport : a szekrény sarkaiba keveset szórj szét :
Nálam rízsben voltak :
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindent ki fogok próbálni. Ezek egyértelműen a paprikában voltak, mivel a babot teljesen máshol tartjuk. Volt már molyos paprika is, de azt vidékről kaptuk. A levendula tűnik a legjobb ötletnek. Köszönöm. Megy a zöld mindenkinek.
2013. aug. 8. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!