Bébiételből mit tudnék készíteni?
Most ez elég idióta kérdés, de olyan bajom van, hogy vettem egy üveg bébiételt, hogy megkóstoljam, milyen, azt hittem finom lesz... de nem az.XD Viszont tök drága volt és nem akarom kidobni, szóval jó lenne felhasználni, de fogalmam nincs mire.
Valakinek van valami ötlete? esetleg valaki próbálkozott már hasonlóval?
egyébként őszibarackos-pulykahúsos x) Köszi a segítséget előre is :D
Én is ilyen perverz vagyok :D
Vegyél Hippet, sonkás tésztát, spenótos-sajtos tésztát, bolognait, vagy Dm Babylove spagettit! Azok isteniek, de kecskeméti sonkás tészta és cukkinis rizs is jó!
mindig megettem a gyerekek maradékát, sőt magamnak is vettem, fogyókúrára tök jó, Müllerben akciósan egész jó áron lehet Hipp kaját venni.
Ha édességre vágyom és épp fogyózom a vaníliás Milumil pépet eszem, tele vitaminnal, tejjel, kevés kalóriával, az is van akciósan néha..
Egyébként almafőzelékbe vagy gyümölcs levesbe megfér szerintem.
hát fogyni nem akarok, épp ellenkezőleg, jól jönne 5-6 kiló, szóval asszem nem állok rá a babatápra :D:DDD de ez a gyümölcsleveses, almafőzelékes téma jó lehet, kipróbálom! meg mondjuk az a vaníliás pép is finomnak ígérkezik, bár hízni nem fogok tőle:)
1. válaszoló: Deal! xD
A kecskeméti szilvásat nagyon tudom ajánlani. :P
Tejpépet ne vegyél, az is írtó sz@r.
2. voltam
én imádom mindet :)
a gyerek még csak 1 hós volt, mikor a nagyi 6 tálcával hozott vegyesen (egy tálca 6 üveg) napi 3-at ettem meg, isteniek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!