Aki vágott már disznót, elmondaná valaki nekem, hogyan kell házilag párizsit készíteni? Mik kellenek hozzá, milyen fűszerek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 09:03
1/18 anonim válasza:
a disznóvágás nem arról szól,hogy párizsit csináljunk,
2/18 anonim válasza:
Házilag szinte lehetetlen olyan húspépet csinálni, mint amilyen a párizsi tölteléke!
3/18 anonim válasza:
A párizsiban nincs olyan hús, mint amilyen disznóöléskor keletkezik... vagy hogy is fogalmazzak :)
Készíts kolbászt, az finom!
4/18 anonim válasza:
Kolbász,kenőmájas, disznósajt oké,de párizsi?? :O
5/18 anonim válasza:
Házi disznó vágáskor nem használunk szóját és kis társait. Ott 100% húsféleségekről van szó. A párizsi az egy gagyi termék , a húshoz NEM SOK KÖZE VAN !!!
6/18 anonim válasza:
2-es ,Szerinted a Párizsi az Húspép ??? :-((
7/18 anonim válasza:
Mi tegnap vágtunk disznót, de párizsikészítésről még soha nem hallottam. Az mióta van igazi húsból?
8/18 anonim válasza:
Ha már végre hozzájutsz disznóölés révén igazi fincsi húsáruhoz, és lehetőséged van valódi kolbászt, valódi szalámit készíteni, akkor miért akarod a "minősíthetetlen minőségű" felvágottat készíteni belőle?
A párizsiban sajnos minimális színhús van, ha van egyáltalán, a többi szója, meg szalonna + "egyéb adalékanyagok", és hogy ez utóbbi alatt a gyártók mit is értenek, annak titkát ügyesen őrzik.
9/18 anonim válasza:
10/18 anonim válasza:
#6 - tudom, hogy semmi köze a húshoz, de ez a hivatalos neve! Ha tetszik ez neked,-ha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!