Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Aki vágott már disznót,...

Aki vágott már disznót, elmondaná valaki nekem, hogyan kell házilag párizsit készíteni? Mik kellenek hozzá, milyen fűszerek?

Figyelt kérdés

2013. júl. 7. 09:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
a disznóvágás nem arról szól,hogy párizsit csináljunk,
2013. júl. 7. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 anonim ***** válasza:
59%
Házilag szinte lehetetlen olyan húspépet csinálni, mint amilyen a párizsi tölteléke!
2013. júl. 7. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 anonim ***** válasza:
68%

A párizsiban nincs olyan hús, mint amilyen disznóöléskor keletkezik... vagy hogy is fogalmazzak :)

Készíts kolbászt, az finom!

2013. júl. 7. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Kolbász,kenőmájas, disznósajt oké,de párizsi?? :O
2013. júl. 7. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
Házi disznó vágáskor nem használunk szóját és kis társait. Ott 100% húsféleségekről van szó. A párizsi az egy gagyi termék , a húshoz NEM SOK KÖZE VAN !!!
2013. júl. 7. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:
2-es ,Szerinted a Párizsi az Húspép ??? :-((
2013. júl. 7. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Mi tegnap vágtunk disznót, de párizsikészítésről még soha nem hallottam. Az mióta van igazi húsból?
2013. júl. 7. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 anonim ***** válasza:

Ha már végre hozzájutsz disznóölés révén igazi fincsi húsáruhoz, és lehetőséged van valódi kolbászt, valódi szalámit készíteni, akkor miért akarod a "minősíthetetlen minőségű" felvágottat készíteni belőle?


A párizsiban sajnos minimális színhús van, ha van egyáltalán, a többi szója, meg szalonna + "egyéb adalékanyagok", és hogy ez utóbbi alatt a gyártók mit is értenek, annak titkát ügyesen őrzik.

2013. júl. 7. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:
82%

[link]


Egyébként pedig parancsolj!

Ezek között válogathatsz kedvedre!

2013. júl. 7. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 anonim ***** válasza:
45%
#6 - tudom, hogy semmi köze a húshoz, de ez a hivatalos neve! Ha tetszik ez neked,-ha nem!
2013. júl. 7. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!