Mitől van az hogy míg én szalámis kenyérre olvasztok sajtot, és ezt egy szép fej vöröshagymával és kajszibarackal+kecsappal (3-4db) simán megeszem (este tvközbe akár kakaóval megspékelve (bár ez nem túl gyakori) ) mást a szenyó+barack megfosat?
Figyelt kérdés
Lényegébe az érdekel h milyen összetevők miatt, vagy mitől hajt meg egyes embereket x kaja. Pl a fenti2013. júl. 28. 18:47
1/3 anonim válasza:
Nem az összetevők miatt, hanem az érzékenyebb emésztésük miatt. Ez egyén függő.
Ami fosat: Magas zsír tartalom, magas cukor tartalom, egymással reakcióba lépő ételek...
2/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, mivel számomra ismeretlen az ilyesmi. Viszont a fogyókúrás témakörben a legváltozatosabb, sokszor teljesen szimpla dolgokra beírják, hogy hasmenést okoz. Sokaknak van valamilyen emésztőszervi problémájuk, gondolom...
3/3 anonim válasza:
Engem az ilyen borzalinó kombinációk sem fosatnak meg, ha már nevén nevezzük, de egy pohár kaukázusi kefírtől a tegnapi vonatot is elérem...
valóban egyénfüggő, hogy ki , mire reagál gyorshajtás ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!