Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A párizsi, szalámi, virsli,...

A párizsi, szalámi, virsli, préseltsonka készitéskor átesik hőkezelésen?

Figyelt kérdés
Pontosabban az érdekelne hogy a feldogozott nyershús átesik egy olyan magas hőkezelésen amely elpusztítja az esetleg benne levő toxoplazma vírúst,ami nagyon veszélyes lehet egy várandós nő,magzatja számára.Vagy elég pusztán a füstölés hőmérséklete?
2009. okt. 23. 11:20
 1/1 anonim ***** válasza:
persze hogy átesik, max a téli szalámi lehet hogy nem de a többi konkrétan meg is van főzve
2009. okt. 23. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!