Mik a kedvenc bográcsételeitek?
Figyelt kérdés
Nekem a gulyásleves, halászlé, lecsó, meg minden amiben hús van, főleg sertéshús.2013. júl. 27. 13:37
1/10 anonim válasza:
halászlé
csülkös pacal
lecsós törpeharcsa
2/10 anonim válasza:
Hát nekem talán nincs is kedvencem..
De megeszem a gulyást,ami kint fő bográcsban,mert sokáig fő és elfő benne a paradicsom.
Lecsóval már nem vagyok így..halászlét nem szeretem..halat se,paradicsomot se eszem.
4/10 anonim válasza:
paprikás krumpli,LECSÓÓ *-*,guylás,slambuc
5/10 anonim válasza:
Neve nincs, de tandori masalával fűszerezett, paradicsomos, borsós, főtt tojásos, cukkini alapú zöldségétel (egy csomó más zöldség is van benne, tipikusan szinte bármit beledobálunk, akárcsak a zöldségcurrybe). Egyértelműen a kedvenc ételem.
Hús nincs benne :P
6/10 anonim válasza:
Ha bogrács:
- marhapörkölt
- birkapörkölt
- körömpörkölt
- pacal
- csirkehúsos krumplis-tarhonya
- paprikás-krumpli füstölt kolbásszal (a kolbi nem szelve, hanem kb. 10-12 cm-esre vágva)
7/10 anonim válasza:
Paprikás csirke, lecsó, slambuc, pörkölt, töltött káposzta.
9/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!