Tudtad hogy a minden 4. nyer Bounty csokit ki lehet játszani?
Az eredeti kérdés-válasz nem hülyeség, 2009-ben még így lehet megnézni. Akkor a marsét meg a snickersét lehetett a legkönnyebben illetve a bounty-t. a twix-nek más volt a papírja.
Most már köztudott hogy mi a kódja a bountynak és a twixnek. A marsét még senki se mondta meg, én próbáltam de mindegyiken csak I betűt láttam a boltokban. A snickers kódja tuti hogy G? Még ilyet se láttam eddig.
Amúgy a bounty kód annyira elterjedt hogy egy egy városban ki lettek fosztva a boltok, és már eladók figyelnek, rászólnak a vásárlóra hogy ne turkáljanak! Kicsit elszaladt a ló az emberekkel hogy interneten nyilvánosságra hozták!
mi is így vesszük a bounty csokit mi csupán kiteszteltük hogy meikkel lehet nyerni :D de viszont a többi csoki türkkjére még nem jöttünk rá.
de amúgy a sport szeletnél is nagyon könnyű megnézni h nyert e
az a lényege az egésznek hogy ahol fel kell nyitni a csokikat van egy kis piros sáv amellé van írva egy betű
Snikersnél a nyerő:H
Bountynál a nyerő:Azt nem tudom :)
Marsnál a nyerő:A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!