Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tudtad hogy a minden 4. nyer...

Tudtad hogy a minden 4. nyer Bounty csokit ki lehet játszani?

Figyelt kérdés
Led-es lámpával meg kell világítani, és látszik a benti írás! Tescoban tuti nem figyelnek mit csinálsz!
2009. okt. 21. 13:51
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
megtudnátok mondani a mars csoki kódját?
2012. máj. 22. 19:56
 22/24 anonim válasza:

Az eredeti kérdés-válasz nem hülyeség, 2009-ben még így lehet megnézni. Akkor a marsét meg a snickersét lehetett a legkönnyebben illetve a bounty-t. a twix-nek más volt a papírja.

Most már köztudott hogy mi a kódja a bountynak és a twixnek. A marsét még senki se mondta meg, én próbáltam de mindegyiken csak I betűt láttam a boltokban. A snickers kódja tuti hogy G? Még ilyet se láttam eddig.

Amúgy a bounty kód annyira elterjedt hogy egy egy városban ki lettek fosztva a boltok, és már eladók figyelnek, rászólnak a vásárlóra hogy ne turkáljanak! Kicsit elszaladt a ló az emberekkel hogy interneten nyilvánosságra hozták!

2012. máj. 23. 12:39
 23/24 anonim válasza:
77%

mi is így vesszük a bounty csokit mi csupán kiteszteltük hogy meikkel lehet nyerni :D de viszont a többi csoki türkkjére még nem jöttünk rá.

de amúgy a sport szeletnél is nagyon könnyű megnézni h nyert e

2012. máj. 24. 20:18
 24/24 anonim válasza:

az a lényege az egésznek hogy ahol fel kell nyitni a csokikat van egy kis piros sáv amellé van írva egy betű

Snikersnél a nyerő:H

Bountynál a nyerő:Azt nem tudom :)

Marsnál a nyerő:A

2012. jún. 17. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!