Tudtad hogy a minden 4. nyer Bounty csokit ki lehet játszani?
Figyelt kérdés
Led-es lámpával meg kell világítani, és látszik a benti írás! Tescoban tuti nem figyelnek mit csinálsz!2009. okt. 21. 13:51
11/24 anonim válasza:
és ezt a kérdést minek emelted ki okoska?
12/24 A kérdező kommentje:
A hülye anyádnak...
2009. okt. 24. 19:31
14/24 anonim válasza:
Ez nagyon jó!!Főleg h tom, hogy a snikers-sel és a mars-sal tudom h hogy lehet nyern;)a boltokba amióta tom h hogy kell nyerni össz 2-2 csokit vettem mert a többivel nyerek:D
15/24 anonim válasza:
Bakker! :O Köszönöm kérdező! Ettől megváltozik az életem!
16/24 kiscsaló válasza:
Már bocs de ti nagyon el vagytok tájolódva.:)
Először is, hogy ne legyen feltűnő nem kell semmiféle ledes lámpa csak ész!
A lényeg, hogy ne lásson senki aztán ki veszed a bountyt és ahol kibontanád találsz egy sorkódot.Ha nyerni akarsz a sorkód kell Így szerepeljen: ..(bármilyen szám) és a szám után Legyen D betű ha megvan az nyert én egy egész bountyis dobozt kifosztottam a boltba :) a végén el is küldtek :D üdv:kiscsaló
17/24 kiscsaló válasza:
Ha ti is tudtok ilyet, hogy hogy lehet nyerni pl.: Mars, Snickers stb... akkor irjátok meg előre is köszi.:)
18/24 oroszkristof00@freem válasza:
ha valaki leírja a snikers kódját akkor én kiírom marsét tvixét
19/24 anonim válasza:
a snickers kódja G, jöhet a többi :)
20/24 anonim válasza:
Wáá, a marsot vki mondja meg pls. *.*
Nemtom, lehet h már írtátok de a bounty kódja D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!