Kérdezőtársak, nektek mi a véleményetek?
Mi a véleményetek arról, hogy, ha kiírtok egy kérdést, akkor valaki beírja helyettetek a a kérdéseteket Google-ba és nagylelkűen beteszi válaszként.
Miért kell hülyének nézni a kérdezőt, hogy nem ismeri a keresőt ?
Szerintem, aki kérdez itt, az a válaszolók saját tapasztalatú, többször kipróbált receptjeire, praktikáira kíváncsi.Nem a kipróbált receptlinkekről beszélek, hanem Google-ba beírt kérdés idetálalásásól.
Azt tapasztaltam, hogy a kérdést nagyon pontosan kell megfogalmazni, azaz érdemes beleírni, hogy "saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi"! Így - talán - nem kapunk majd google-os válaszokat. ;-)
De biztosan ők is segíteni akarnak, akik a google-t ajánlják, kivéve akkor, amikor lekezelően osztanak is a válaszukban.
Egyébként itt az "Ételek, italok" kategóriában nagyon sok aranyos, kedves, segítőkész emberrel "találkoztam" már!!! Az ebben a kategóriában feltett kérdéseimre szokott a legtöbb válasz érkezni! :-)
Remélem, hogy most már te is több szerencsével fogsz járni a kérdéseiddel és megkapod a számodra megfelelő válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!