1/13 anonim válasza:
Én!:) de csak a görögdinnyét és volt hogy kipróbáltam kenyérrel aztán olyan isteni utóíze volt!!! Nekem nagyon ízlett:)) a sárgadinnyét nem szeretem:(
2/13 anonim válasza:
A sárgadinnyét nem szeretem, de a görög dinnyét imádom. Sajnos ritkán adódik alkalmam hogy egyek belőle, azért mert Angliában ha lehet kapni görögdinnyét az vagy drága, vagy éretlen pocsék..
3/13 anonim válasza:
Én is csak a görögdinnyét szeretem. A sárgát is meg eszegetem de ritkán akkor ha sok van belőle, és ne menjen kárba.
4/13 anonim válasza:
Én .Miért megajándékozol eggyel?
5/13 A kérdező kommentje:
16:07 hol laksz?
2013. júl. 14. 16:09
6/13 anonim válasza:
Én, de csak a piros görög dinnyét. Kenyérrel még nem ettem.
7/13 A kérdező kommentje:
egyébként én se szeretem a sárga dinnyét
2013. júl. 14. 16:47
8/13 anonim válasza:
Én szeretem, de csak a görögöt. A sárgát csak krémleves formában, magában nagyon nem.
9/13 anonim válasza:
Imádom! Nyáron nem tudok meglenni nélküle. Haza érek a starndról és azonnal megeszek egy kilót is akár :D
10/13 anonim válasza:
szeretem de csak akkor ha nem kásás :)
túléretten és kásásan borzasztóan pocsék :S
Kicsinek útáltam de ma már szeretem a sárga-méz dinnyét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!