Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Rengeteget eszem, mit tegyek?...

Rengeteget eszem, mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Mindig tudnek enni ha nem vagyok ehes akkor is. Nem vagyok kövér se molett mert sportolok, de látom hogy megart és ha kicsit sem mozgok már elkezd nőni a hasam még a combom. Nem szeretnek enni meg talan fogyni egy két kilót, de nem tudom hogy kezdjek neki.
2013. júl. 11. 17:15
 1/5 anonim válasza:
egy méretes övel szorítsd el a gyomrod ,és le vedd,hord éjjel nappal...
2013. júl. 11. 17:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Van benne vmi mondjuk nem túl kényelmes, de köszönöm a választ
2013. júl. 11. 17:49
 3/5 A kérdező kommentje:
"Szeretnék 1-2 kilót fogyni" így szerettem vna írni.
2013. júl. 11. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Kontrolláld magad. Attól még, hogy mindig tudnál enni még nem kell ezt meg is tenni.

Egyél ha éhes vagy, de ismerd fel, hogy hol van az a pont, ahol az éhséged elmúlt és onnan már csak zabálsz. Régen én is szinte mindenből kétszer teleszedtem a tányért és betoltam, egyszerűen, mert finom volt. Aztán fel is szedtem vagy 8kg-t és már fiú létemre is gáznak találtam. Rájöttem, hogy rohadt egyszerű, akkor kell befejezni az evést, ha már nem érzem magam éhesnek.

Mindegy, hogy mennyi maradt a tányéron, nem az számít, tedd be a hűtőbe.

A cukros löttyökről pedig azonnal szokj le, igyál vizet helyette sokat, ha nagyon unod, akkor néha gyümölcslevet. Ez utóbbit muszáj erőltetni, mert nagyon komoly függőséget okozó szerek vannak a kólákban és társaikban, amíg le nem gyűröd (kb. 2-3 hét), addig picsogni fogsz utánuk.

2013. júl. 11. 18:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A cukros uditokrol már leszokzam taan a zero cola maradt meg, de kÖszi. :)
2013. júl. 12. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!