Az aszalt alma ropogós vagy rágós?
Figyelt kérdés
Most először próbálnék almát aszalni, jobb ötlet híján...
Napon! És nem gépben vagy sütőben.
Mire számíthatok, leírnátok a tapasztalataitokat?
Az is érdekelne, hogy mire használjátok fel az aszalt almát? Úgy értem kizárólag magában eszitek, vagy belesütitek, belefőzitek valamibe?
2013. júl. 7. 14:38
1/2 anonim válasza:
Nem ropogós, inkább szivacsos állagú.
2/2 anonim válasza:
ha vastagabbra szeled a szeleteket akkor rágós lesz,ha vékonyra akkor ropogós. mi egész télen ezzel szórakoztunk,vettük a 99 ft-os almából több kilót és csináltuk az almacsipszet sütőben :D müzliben is fincsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!