Ahhoz, hogy négy 17 éves jól berúgjon, minimum mennyi pia kell összesen?
Szerintem óvatosan ha nem tudod mennyi kell.
Könnyen lehet kórház a vége.
bocsánat :-( agyament ötlet!!
Másnap az ember
saját hányásába ébredve!
fejfájással küzdve!,
büdös szájjal!
szerinted?????
MEKKORA ÖTLET???? AKARSZ MÉG BERUGNI????
Mondjuk ha akartál már berugtál. Tök mindegy. Amint iszod-iszod, majd meglátod, mikor hányod el magad, vagy mikor fogy el a pénzed, vagy mikor esik ki a kezed a pohárból.
Ne itt vajudj éjjel fél 12-kor.
Inkább 17 éves tedd el magad holnapra.
Azért mert itt a nyári szünet, nem kell azon filózni, hogy mit igyak, hogy jól berugjak.
Mondjuk sosem értettem mire jó berugni. Valami undoritóan tud az ember kinézni. Sajnos láttam gyerekemet ittasan.
LOL:
Te mindezt honnét tudod ilyen jól, GömbiCICA? :)))
Kedves Kérdező!!!
Két fiu gyerek, (voltak 17 évesek is!!) egy férj gondolod nem elég, hogy az ember megtapasztalja milyen ha valaki jól leissza magát,??
Undoritó tud lenni. A másnapot meg végigmorogta, hogy milyen szarul van, szét szakad a feje, meg egyébként is... inkább hagyjam békén.
MIntha bántottam volna!! Bántotta ő magát.
Egyébként a mértéktelen italozást én emberi gyengeségnek tartom.
Lehet inni kulturáltan is, nem berugási célzattal.
1-1 pohár minőségi bor, vagy 1-1 minőségi rövid minden további nélkül belefér véleményem szerint.
De jól bebaxni valami falmellékitől, vagy valami aromázott szeszes italtól nem tartom normálisnak.
Hát innen tudom kedves 17 éves!!!
Üdv :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!