30. 000Ft-ból ki lehet hozni a havi kajára valót 2főnek?
Pont a napokban volt egy kérdés, ahol a kérdező azt állitotta, hogy 3 embernek náluk havi 30-40ezer megy el kajára. És nem gyerek volt a harmadik, hanem az após.
Nem tudom hogy csinálja, de szerintem nagyon ügyes.
Szerintem egészségesen biztos nem lehet étkezni ennyi pénzből, de ha olcsó tésztát, akciós zöldséget, és olcsóbb húst veszel, akkor biztosan meg lehet valahogy oldani egy nagyon szűkös kaját.
Köszönöm a válaszokat!
Annyit azért még hozzá tennék, hogy tojást, krumplit, hagymát, s.répát stb kapnánk szülőktől.
Plusz most nyáron az idény zöldségeket, gyümiket amik a kertben megterem.
Ki lehet hozni, főleg ilyen segítséggel.
Meg tényleg itt a nyár, sok zöldséget kell enni, az olcsóbb.
Meg 1 hónapra kell tervezni, vagy mégtöbbre.
Pl van egy akció bármiből, akkor abból annyit kell venni, amennyit csak rá tudsz szánni, és lefagyasztani.
Meg másból is nagy tételben, nagy boltokban. Még ha 1 bevásárlásnál elköltöd a pénzed nagy részét, akkor is így éri meg jobban. Kis tételben, kis boltokban, napi szintű vásárlással, az nagyon sokba is lehet. Nyilván van amit csak úgy lehet megvenni, de szűkítsd le ezt a kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!