Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valaki meg tudná nekem adni...

Valaki meg tudná nekem adni egy ayahuasca tea receptjét? (és elkészítését)

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
keress meg egy perui indian shamant :)
2013. júl. 5. 13:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Jólvan persze majd facebookon rákerese egyre =D
2013. júl. 5. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
komolyan mondtam, vannak ilyen turak az amazonasz dzsungelbe. Ha csak arra kell ,hogy betepj, inkabb else kezd. A DMT nem jatek, egy pszichedelikum sem. Sajat erdeked miatt, csak ovatosan. Egyebkent egy Ayahuasca tea kipucolja a lelked, ezt egy 2hetes ' utazasban ' valositjak meg, elso talalkozasnal csak egy keves Ayahuascat kapsz, megmutatja milyen o maga valojaban. Masnap sajat magad, a lelked ismered meg, idovel szembe allit sajat magaddal, a sajatmagadnak allitott hazugsagokkal, es ezekkel nem konnyu megbirkozni, mertt nincs mas mint a beismeres, nincsennel indokol, kibuvok es kifogasok. Csak a felismeres, es az igazi onmagad. Akkor mar az ott elo emberek sem primitivek lesznek akik tudatlanok es mellozik a fogyasztoi tarsadalom kenyelmet.
2013. júl. 5. 14:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem szórakozás céljából akarom kipróbálni egy részt mert kíváncsi vagyok másrészt pedig szeretném magam jobban megismerni tudom hogy jól jönne közbe egy spirituális vezető de ilyenre sajnos itt a környéken nincs lehetőségem.
2013. júl. 5. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lebeszelni akarlak, ha tenyleg erdekel irj privatot es elkuldom.
2013. júl. 5. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!