Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen ételnek nem kell hűtő?

Milyen ételnek nem kell hűtő?

Figyelt kérdés
Nincs hűtőm kb 3 hétig. Segítenétek,hogy mit főzzek,ami 2-3 napot kibír hűtés nélkül? Nem tudok mindig frisset főzni....
2013. júl. 1. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez nyáron jó nagy szívás.

Teljesen zsírjára sütött húsok bírják egy ideig, de készétel, több napig, nyáron... necces!


Lehet kapni félkész termékeket, amivel a napi főzést megkönnyítheted.

De megmondom őszintén, én ilyen kempingezősre venném a figurát, és alaposan betáraznék kész étel konzervekből.

Lehet, hogy elsőre gagyin hangzik, de azzal nincs rizikó, nincs meló, nem kell szenvedni különleges receptekkel, gyakorlatilag erre találták ki őket.

2013. júl. 1. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Krumplis tészta pl. Én hússal nem reszkìroznék! Jó szivvel ajánLom a Teletál ételfutár céget! Egy menű 5 napra 3500 körül van, leves második! Ennyit összegbe el is főznél, ha nem többet! Én is tőLük rendelek, mondjuk én ágyhoz kötött vagyok fekvőgipsszel!
2013. júl. 1. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Külföldön vagyok, szóval a telefutár ugrott... de a krumplistészta jó ötlet! a konzervekre én is gondoltam,de elég főzős fajta vagyok....vajon a csirkepöci bírja 2 napig? Ma megfőzném és még holnap is enném....na meg a főtt rizs?Tészta?
2013. júl. 1. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:

A sülthúst rakd olyan edénybe, amit akár gázon, akár mikróban fel tudsz melegíteni, majd önts rá annyi olvadt zsírt, hogy teljesen, légmentesen lezárja a húsokat. Rakd hideg helyre.

Nagyanyáink decembertől augusztusig így tartották bödönben, nagyfazékban az előre lesütött húsokat. Ők mindig annyit szedtek ki, és melegítettek fel, amire szükségük volt. Te egy-egy edénybe rakj annyit, amit egy evésre megesztek.


Süss lekváros kiflit, az napokig eláll, ha konyharuhával, vagy alufóliával becsomagolsz.

2013. júl. 1. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Amit megfőzöl egyik nap, azt másnap már ajánlott elfogyasztani, még akkor is erősen időjárás-függő, hogy ehető lesz-e másnap, vagy már akkor is kuka!
2013. júl. 1. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
71%

TÉSZTA??!!

Ne viccelj, aznap megromlik melegen! Nem is értem hogy lehet ilyet javasolni.

Csikrepöri se jó ötlet, vastag a hús, túl vizes, csontos, ez a legrosszabb kombináció. Inkább sertés, marha. De azokat is sertészsíron, vagy füstölt szalonna zsíron csinálnál, nem olajon, az is rengeteget számít, nem is gondolná az ember. Olajjal sokkal hamarabb megromlik.

2013. júl. 1. 11:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!