Milyen ételnek nem kell hűtő?
Ez nyáron jó nagy szívás.
Teljesen zsírjára sütött húsok bírják egy ideig, de készétel, több napig, nyáron... necces!
Lehet kapni félkész termékeket, amivel a napi főzést megkönnyítheted.
De megmondom őszintén, én ilyen kempingezősre venném a figurát, és alaposan betáraznék kész étel konzervekből.
Lehet, hogy elsőre gagyin hangzik, de azzal nincs rizikó, nincs meló, nem kell szenvedni különleges receptekkel, gyakorlatilag erre találták ki őket.
A sülthúst rakd olyan edénybe, amit akár gázon, akár mikróban fel tudsz melegíteni, majd önts rá annyi olvadt zsírt, hogy teljesen, légmentesen lezárja a húsokat. Rakd hideg helyre.
Nagyanyáink decembertől augusztusig így tartották bödönben, nagyfazékban az előre lesütött húsokat. Ők mindig annyit szedtek ki, és melegítettek fel, amire szükségük volt. Te egy-egy edénybe rakj annyit, amit egy evésre megesztek.
Süss lekváros kiflit, az napokig eláll, ha konyharuhával, vagy alufóliával becsomagolsz.
TÉSZTA??!!
Ne viccelj, aznap megromlik melegen! Nem is értem hogy lehet ilyet javasolni.
Csikrepöri se jó ötlet, vastag a hús, túl vizes, csontos, ez a legrosszabb kombináció. Inkább sertés, marha. De azokat is sertészsíron, vagy füstölt szalonna zsíron csinálnál, nem olajon, az is rengeteget számít, nem is gondolná az ember. Olajjal sokkal hamarabb megromlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!