Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nálatok van ilyen? Esetleg...

Nálatok van ilyen? Esetleg hagyomány?

Figyelt kérdés
Betartjátok,hogy reggeliztek ebédeltek vacsoráztok? mit esztek? fontos ez vagy ehetek össze-vissza?
2013. jún. 27. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Reggelit sokszor kihagyom, délelőtt eszem gyümölcsöt, de főtt ebéd minden nap van és vacsora is. Ha egy nap nem eszem főtt ételt ebédre, már hiányzik a gyomromnak.
2013. jún. 28. 07:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugyanaz!

Reggelizni azért nem szoktam, mert egyszerűen eszembe sem jut = nem vagyok éhes.

Ezért ebédre a főtt étel már mindenképp, és d.u. uzsi + este vacsi, vagy ha uzsi sincs, akkor kb. öt óra-fél hat körül vacsi, és este 7 körül még valami pár falat apróság. Szóval azért a napi 3x-i kaja csak "összejön"!

2013. jún. 28. 07:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is megvan a reggeli-ebéd-vacsora sorrend.

Nálunk a családban úgy volt, hogy az ebéd a fő étkezés, ott van főtt kaja, vacsorára meg csak meleg szenya, vagy valami péksüti, viszont a pároméknál vacsorára is meleg étel volt mindig, úgyhogy most a páromhoz alkalmazkodva az is meleg étel.

Persze még vannak a köztes étkezések is, mondjuk tízórai nem mindig, csak ha már nagyon nem bírom ebédig, de délután mindenképp ennem kell valami uzsi félét, ami lehet egy szelet csoki, vagy valami keksz.

2013. jún. 28. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!