Mennyire égö egy vendegnek felszolgalt etelen egy nagy feher legy pete?
Figyelt kérdés
Vendegek jottek hozzank, en pedig melegitettem nekik rantott hust amit tegnap keszitettem. Egyszer csak latom hogy felall az eggyik es elkezd kopkodni a kukaba... Egy nagy feher legypete volt a huson. Azthittem el sullyedek szegyenembe!!!!!!!!!!!! :((((( Raadasul ez egy amugy is finnyas illeto volt... Most tuti h ezzel fog cikizni amig elek....De gondolom ilyesmi elofordulhat, ( meg eshet)... Vagy nem??? Ooohhh istenem annyira szegyenlem magam!2013. jún. 26. 00:46
11/14 anonim válasza:
Szerintem kamu a kérdés.
Amúgy égő, igen.
12/14 anonim válasza:
A legyek a vérre mennek, a rántotthúst soha nem köpnék be, se melegen, se hidegen.
szerintem is álságos a kérdés... a vendég kiszaladt a kukához ? nálunk kint van a kapu előtt, nem a konyhában...
13/14 A kérdező kommentje:
Veletlen be toppant vendegek voltak, es nem allt a fogukra az amit aznap foztem, azert kinaltam oket a "tegnap" husival. Egyepkent szerintem mindenki mas tart a konyhaba kis szemetest nem?? Akkor rosszul fogalmaztam mert kukat irtam nektek.
2013. jún. 26. 17:34
14/14 anonim válasza:
Akkor felejtsd el az egészet a váratlan vendégeiddel együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!