Hogyan kell alap (édes) tésztát kiszíteni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 19:31
1/6 anonim válasza:
Milyen édes tésztát? kevert, omlós, piskóta, rétes, leveles, kelt....?
2/6 anonim válasza:
piskóta? ahány tojást használsz, annyi evőkanál cukor és liszt kell hozzá. A tojások sárgáját a cukorral kikevered habosra majd hozzákevered a lisztet is. Felvered a tojásfehérjéket egy csipet sóval kemény habbá, majd óvatos mozdulatokkal beleforgatod a tésztába. Kivajazott+kilisztezett tepsibe öntöd és előmelegített sütőben közepes lángon megsütöd. Ha már érezni az illatát, kinyithatod a sütőt és tűpróbával nézd meg, hogy jó e a tészta.
3/6 A kérdező kommentje:
Kérlek írjátok le a következők elkészítését is: kevert, omlós, rétes, leveles
2009. okt. 10. 21:29
4/6 A kérdező kommentje:
És köszi a válaszokat!
2009. okt. 10. 21:29
5/6 A kérdező kommentje:
Előre is!
2009. okt. 10. 21:30
6/6 anonim válasza:
Nézd meg a Google-ben a Mindmegette vagy Margit konyhája linket.Ott rengeteg receptet találsz és azt is,hogyan kell elkészíteni.A réteseel viszon ne próbálkozz,mert za még,ha nem jó a liszt,a nagyon gyakorlottaknak sem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!