Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Jó ez a befőzési módszer?

Jó ez a befőzési módszer?

Figyelt kérdés

Lekvárhoz a gyümölcsöt cukorral és tartósítószerrel összekeverni nagy fazékban, és két napig állni hagyni szobahőmérsékleten. Utána összefőzni, üvegekben száraz dunsztba tenni.


Az, hogy két napig áll a gyümölcs, nem árt neki? Nem jobb minél frissebben elrakni?


2013. jún. 10. 17:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
ki fogom próbálni! köszi!!!
2013. jún. 11. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!