Ti hogy készülnétek fel egy evőversenyre?
Először is megtanulnék nem úgy sietni az evéssel, hogy csak tömöm-tömöm és nyelem-nyelem, mert így hamar eltelít, és hamar úgy fogod érezni, hogy nem fér beléd több. Tanulj meg gyorsan rágni, tanulj meg úgy enni, hogy amennyire csak lehet, megrágod, és csak úgy nyeled le. Lehet, hogy így egyet több idő alatt eszel meg valamennyivel, de nem fog eltelíteni annyira hamar, tehát hosszú távon jobban jársz. Mert ugye ha a 30. percnél már kifelé kívánkozik, akkor a következő fél órában már igencsak lelassulsz. Viszont megrágva a kifelé kívánkozás később fog eljönni.
Szerintem.
igen kb én is igy készülnék fel :D
Szoktam nézni a Fald fel Amerikát és elég durvaa.. néhau gy gondolom hogy énis simán legyürném a kaját pedig a 175centimhez vagyok 54 kiló de birnék enni :D
Köszi a válaszokat
Természetesen ennék előző nap.
Aki nem, az szimplán hülye. Köztudomású biológiai tény, hogy a gyomor annál jobban tágul, minél többet eszel. MAgyarán az előtte lévő napokon is sokat kell enned, aznap előtte pár órával ne egyél maximum.
Az éheztetés hatására szűkül a gyomor, magyarán kb. 3 hotdogtól tele lennél.
A 2. jó technikákat írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!