Hova tűnt a Milky Way csíkos csokikrém?
Figyelt kérdés
Mindig csak nutellát lehet kapni a boltokba már nagyon régen de hová lett a milky way?????2009. okt. 6. 18:17
1/12 anonim válasza:
Ellpptam az öszeset,itt van nálam a kamrában.
Esetleg küldök neked egy-két üveggel e-mailben vagy gyere el és eszünk együtt.
2/12 anonim válasza:
énis mennék ha lehet :P
egyébként gondolom kivonták a forgalomból,én sem látom egy ideje már!valahogy mindig a kedvenceim tűnnek el
3/12 anonim válasza:
én is épp ezt a kérdést akartam feltenni! sokkal jobban szeretem mint a Nutellát de sehol sem lehet már kapni:(
4/12 anonim válasza:
Lidl-ben nincs?
mert mint ha ott láttam volna vagy még CBA
5/12 anonim válasza:
A lidl-ben van olyan mint a Milky Way,de elárulom,ettem olyat h legalább olyan jó:D
6/12 anonim válasza:
Kb tíz éve nem láttam már itthon. Utoljára négy éve találkoztam vele, vagy három, egy szlovák koleszos srác örvendeztetett meg minket vele. Úgy néz ki, ott még lehet(ett) kapni.
7/12 A kérdező kommentje:
:( kár ugy néz ki beszüntették a neten rákerestem de semmi senki nem tudja hová lett, azért remélem egyszer újra megjelenik nagyon fincsi és jobb mint a nutella
2009. okt. 7. 13:16
8/12 anonim válasza:
jaj:)
annyira finom a milky way*_*
de én sem látom már sehol,egyszer láttam olyan csíkos csokikrémet...de tescos volt megörültem neki vettünk...hát pocsék volt:((((
Egyébként én is remélem h lehet még majd kapni vmikor,olyan fincsi*_*
első válaszoló:
hagy menjek én is!!!
9/12 anonim válasza:
Első vagyok:gyertek nyugodtan,van belőle elég.Örülnék is ha jönnétek mert nemsokára lejár a szavatossága és nem győzöm enni.PLS.
10/12 A kérdező kommentje:
XD oké megyünk, ne félj hamar el fog fogyni a milkyway soha nem szokta megélni a szavatosságának lejártát.
2009. okt. 29. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!