Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hova tűnt a Milky Way csíkos...

Hova tűnt a Milky Way csíkos csokikrém?

Figyelt kérdés
Mindig csak nutellát lehet kapni a boltokba már nagyon régen de hová lett a milky way?????
2009. okt. 6. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Ellpptam az öszeset,itt van nálam a kamrában.

Esetleg küldök neked egy-két üveggel e-mailben vagy gyere el és eszünk együtt.

2009. okt. 6. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

énis mennék ha lehet :P

egyébként gondolom kivonták a forgalomból,én sem látom egy ideje már!valahogy mindig a kedvenceim tűnnek el

2009. okt. 6. 19:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
én is épp ezt a kérdést akartam feltenni! sokkal jobban szeretem mint a Nutellát de sehol sem lehet már kapni:(
2009. okt. 6. 19:57
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Lidl-ben nincs?

mert mint ha ott láttam volna vagy még CBA

2009. okt. 6. 20:04
 5/12 anonim válasza:
100%
A lidl-ben van olyan mint a Milky Way,de elárulom,ettem olyat h legalább olyan jó:D
2009. okt. 6. 20:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb tíz éve nem láttam már itthon. Utoljára négy éve találkoztam vele, vagy három, egy szlovák koleszos srác örvendeztetett meg minket vele. Úgy néz ki, ott még lehet(ett) kapni.
2009. okt. 6. 23:16
 7/12 A kérdező kommentje:
:( kár ugy néz ki beszüntették a neten rákerestem de semmi senki nem tudja hová lett, azért remélem egyszer újra megjelenik nagyon fincsi és jobb mint a nutella
2009. okt. 7. 13:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

jaj:)

annyira finom a milky way*_*

de én sem látom már sehol,egyszer láttam olyan csíkos csokikrémet...de tescos volt megörültem neki vettünk...hát pocsék volt:((((

Egyébként én is remélem h lehet még majd kapni vmikor,olyan fincsi*_*

első válaszoló:

hagy menjek én is!!!

2009. okt. 7. 18:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok:gyertek nyugodtan,van belőle elég.Örülnék is ha jönnétek mert nemsokára lejár a szavatossága és nem győzöm enni.PLS.
2009. okt. 29. 13:41
 10/12 A kérdező kommentje:
XD oké megyünk, ne félj hamar el fog fogyni a milkyway soha nem szokta megélni a szavatosságának lejártát.
2009. okt. 29. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!