Milyen ételeket tudtok amit utazás során melegítés nélkül is lehet fogyasztani és úgy is ugyan olyan finom, mint melegen?
Hú ez a kérdés engem is nagyon érdekel, mivel a lakóhelyemtől 8 órányi buszútra van a suli és így is szenvedés kibírni az utat oda-vissza, a szendvicsektől meg már rosszul vagyok!
Én legutóbb tésztasalátát vittem!:) Egy dobozban könnyen viheted, előző nap megcsinálod, és behűtöd.
De érdekelnek ilyenek engem is, mert nem sok minden jutott eszembe.
Zsírban lesütött hús kenyérrel,savanyú ubival.
Rántott hús bármilyen tejfölös salátával,de ehhez hűtőtáskát vigyél,meg ne romoljon.
Mákos kifli,mákos tészta,hidegen is finom.
Házi pizza.
Azért én mivel nyárnak megyünk, a kifőzött tésztákkal vigyáznék, könnyen "bepállik", vagy aki úgy ismeri, hogy megposhad, vagy szóval könnyen romlik, különösen, ha valami tejfölös, túrós, tojásos feltét van rajta.
Biztonságosabbak a sült húsok, rántott húsok, szeletben, vagy kolbászként, fasírozottként elkészítve. De még (aki szereti) a hideg pörkölteket, rakott ételek hidegen is fogyaszthatóak, hasonlók.
főtt rizs, mákosguba, krumplistészta, grízestészta, káposztástészta, főttkrumpli/törtkrumpli sült hússal, stefánia vagdalt franciasalátával, krumplisaláta fasírttal, sült husok, sült máj paradicsommal, túrógombóc, derelye, palacsinta, piskóta, rántott hús, hal, párizsi, gomba, karfiol, sajt
tejbegríz, tejberizs, szilvásgombóc, gőzgombóc, rizsfelfújt, gyümölcskompót főtt krumplival, főtt hús meggymártással,mákostészta, dióstészta, rakottészta, sajtos tejfölös tészta, mákosnudli, különféle saláták főtt tojással, tonhalsaláta vagy tonhalkonzerv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!