Hogy szerezhetünk olyan névre szóló Coca Cola-t?
Figyelt kérdés
Láttam,hogy lehet ilyen névre szóló Coca Cola-t és vajon a palack gyártói honnan tudják a nevünket mert annyit ők sem csinálhatnak amennyi név van.Vagy csak a népszerűbb neveket gyártják, vagy csak rendelni kell? nemtudom lécci segítsetek :D2013. máj. 29. 21:12
1/10 anonim válasza:
A leggyakoribb nevekre készült. Bemégy a boltba és áttúrod a polcot. De vannak ilyenek is hogy: Anya, Izomagy stb.
2/10 A kérdező kommentje:
oh...értem most megnéztem a leggyakoribb neveket és sajna nem találtam meg az én nevemet :/ és talán nem lehet rendelni??
2013. máj. 29. 21:21
4/10 anonim válasza:
A 100 vagy a 150 leggyakoribb neveket teszik rá. Rendelni nem lehet!
Körül kell nézni a boltokban! :)
5/10 A kérdező kommentje:
:D köszii
2013. máj. 30. 06:37
7/10 anonim válasza:
Mindenhol van, ahol árulnak Coca-Cola üdítőket!
Tesco, Spar, Interspar, CBA, Coop, Lidl, Metro, Auchan, stb...
8/10 A kérdező kommentje:
:D
2013. máj. 31. 12:59
9/10 anonim válasza:
Júli 5-én pénteken az Árkásban lehet csináltatni bármilyen nevűt, ha viszel 0,33as kisdobozos üditőt. Máshol lesznek majd az országban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!