Melyik gyümölcs a kedvenced? Milyen gyümölcsöt szoktál enni legtöbbször?
Figyelt kérdés
Nekem a cseresznye, meggy, görögdinnye. A többi gyümölcsöt nem nagyon szoktam enni, évente egyszer/kétszer mikor annak a szezonja van, vagy még akkor sem.2013. máj. 28. 22:24
1/21 anonim válasza:
görögdinnye , kivi , banán , őszibarack , málna , mandarin , eper , ribizli
ezeket imádom
de jöhet a zöld alma is ha jó ropogós :)
2/21 anonim válasza:
Legtöbbször banán, alma, néha kiwi. Nyári kedvenceim görögdinnye, sárgadinnye, őszibarack, cseresznye, szőllő.
3/21 anonim válasza:
A ribizli, de csak akkor jutok hozzá, mikor szezonja van. Egyébként a barackot is nagyon szeretem, és a az epret.
4/21 anonim válasza:
Mindig az évszaknak megfelelő gyümölcs a legjobb, mert abban van a legtöbb hasznos tápanyag! Fontos, hogy 100 km-en belüli körzetből származzon! A legérettebb tartalmazza az ideális vitamin-mennyiséget! Ez alól lehet kivétel: pl.déli-gyümölcsök!
5/21 anonim válasza:
banán, narancs, mandarin, cseresznye, eper, málna, sárgadinnye, mézdinnye, görög dinnye, szőlő, szilva, őszibarack, sárga barack, nektarin
Az almát nem nagyon, a körtét meg egyáltalán nem szeretem
6/21 anonim válasza:
Kedvencem a zöldalma, barack, görögdinnye és a málna.
Almát eszem a legtöbbett, nyáron meggyet, málnát, epret, barackot.
Szoktam télen enni körtét, narancsot, mandarint, banánt is.
Amit nem eszek meg az az ananász, egres, áfonyát se szeretem nagyon.
Télen kiwit kb 3-4szer ettem, meg szoktam enni nyáron sárgadinnyét de azért se rajongok.
7/21 anonim válasza:
jelezném , hogy a kivi , mint gyümölcs
még mindig szimpla v -vel írandó :)
8/21 anonim válasza:
Eper!!! :-) jöhet kilószámra :-)
9/21 anonim válasza:
Eper, mandarin, sárgadinnye. :) A banánt is szeretem, de általában megfájdul tőle a hasam. :/
10/21 anonim válasza:
Én a keleti szárítottakat szeretem. Datolya a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!