Nincs itthon semmi ennivaló, egyedül vagyok itthon, miit csináljak?
Figyelt kérdés
Két napja egyedül vagyok itthon, írtam anyámnak facebookon azt mondta 4-5 nap és jön, de nincs pénzem és éhen halok. Volt itthon egy kis párizsi, azt kétszerre ettem meg tegnap, de elfogyott minden.2013. máj. 27. 18:29
11/15 dickharta válasza:
és még azt tudom javasolni,hogy biztos pomázon is van külterület,szőlőhegy ilyesmi az ilyen helyeken vannak cseresznyefák. az most érik,ha sietsz még egy óráig világos van! én az előbb ettem egy fáról..
12/15 A kérdező kommentje:
Hogy ez eddig miért nem jutott eszembe?! Van igen : ) viszek szatyrot is : )
2013. máj. 27. 19:04
13/15 anonim válasza:
Helyi pékségbe menj be, és kérdezd meg, hogy nincs e valami maradék.
Utolsónka meg igaza van, most érik a meggy, cseresznye, eper, hátha van rajta valami.
Esetleg az út mentén szokott lenni sóska és spenót mézd meg hátha van.
14/15 anonim válasza:
Ha a pékségben vagy akár COOP-ban kapsz megmaradt kenyeret, kiflit, zsömlét, akkor azt berakhatod mikróba, (vagy ha nincs, akkor sütőbe) 1-2 percre, s egyáltalán nem érződik hogy száraz.
Barátaid nincsenek? Tőlük kérhetnél ha csak 150 forintot, abból már lehet venni két zsömlét meg két szelet párizsit.
Tiszta szívből sajnálom, hogy ilyen nehéz a sorsod! Sok erőt és kitartást! Borzasztó ez a világ.
20 f
15/15 Bajer válasza:
A csalánleves nagyon finom. Víz meg só is elég hozzá, de kesztyű is kell a szedéshez. Esetleg éti csigát főzhetsz, főzés után könnyen kiszedhető a házából. Hú de kemény az életed. Ilyet még nem pipáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!