Miért nyeljük le azokat az ételeket, amiket csak az ízük miatt fogyasztunk?
Figyelt kérdés
Például csokoládé vagy chips különböző fajtái. Nem lenne egészségesebb, ha ezt nem tennénk?2013. máj. 23. 18:56
2/9 anonim válasza:
mért.. ?
megrágod és kiköpöd :O?
ez is egy jó diéta.
3/9 anonim válasza:
Így legalább elvileg eltöm valamennyire egy idő után és nem szopogatsz el 6 karton csokit.
4/9 anonim válasza:
1. Mert a kulináris élvezetekhez (amik miatt eszed a csokit meg a chips-et) az is hozzá tartozik hogy tele leszel tőle. 2. Ha nem nyelnéd le és éhes maradnál akkor csokira meg chips-re menne el minden pénzed mert "úgyse szedek fel egy kilót se hisz nem is emésztem meg".
3. Elég undorító dolog lenne ha mindenki csak köpködné kifelé a sok kaját.
5/9 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam, de ha elképzelem, hogy nem nyelem le csak az ízét érzem, akkor úgy érzem, hogy valami hiányzik! Mint a szex orgazmus nélkül.
6/9 anonim válasza:
Mert jó, ha végig csak húúú de egészséges ételeket ennénk, elveszne az étkezés öröme.
7/9 Phoney válasza:
Nem, amíg nem a tévé előtt fekszel egész nap, urambocsá' sportolsz is valamit, addig a csokoládé nem káros az egészségre. De ha már itt tartunk, szerintem a chips sem halálos méreg. Az utóízek mellesleg annyira hátul alakulnak ki, ahonnan már elég kellemetlen visszakrákogni.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem, én csak a gép előtt fekszem. Az jó?
2013. máj. 24. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!