Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nyeljük le azokat az...

Miért nyeljük le azokat az ételeket, amiket csak az ízük miatt fogyasztunk?

Figyelt kérdés
Például csokoládé vagy chips különböző fajtái. Nem lenne egészségesebb, ha ezt nem tennénk?
2013. máj. 23. 18:56
 1/9 anonim válasza:
68%
Miköze a szexhez?
2013. máj. 23. 18:57
 2/9 anonim válasza:
93%

mért.. ?

megrágod és kiköpöd :O?

ez is egy jó diéta.

2013. máj. 23. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Így legalább elvileg eltöm valamennyire egy idő után és nem szopogatsz el 6 karton csokit.
2013. máj. 23. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Mert a kulináris élvezetekhez (amik miatt eszed a csokit meg a chips-et) az is hozzá tartozik hogy tele leszel tőle. 2. Ha nem nyelnéd le és éhes maradnál akkor csokira meg chips-re menne el minden pénzed mert "úgyse szedek fel egy kilót se hisz nem is emésztem meg".

3. Elég undorító dolog lenne ha mindenki csak köpködné kifelé a sok kaját.

2013. máj. 23. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezen már én is gondolkoztam, de ha elképzelem, hogy nem nyelem le csak az ízét érzem, akkor úgy érzem, hogy valami hiányzik! Mint a szex orgazmus nélkül.
2013. máj. 23. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert jó, ha végig csak húúú de egészséges ételeket ennénk, elveszne az étkezés öröme.
2013. máj. 23. 19:49
 7/9 Phoney ***** válasza:
Nem, amíg nem a tévé előtt fekszel egész nap, urambocsá' sportolsz is valamit, addig a csokoládé nem káros az egészségre. De ha már itt tartunk, szerintem a chips sem halálos méreg. Az utóízek mellesleg annyira hátul alakulnak ki, ahonnan már elég kellemetlen visszakrákogni.
2013. máj. 23. 21:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem, én csak a gép előtt fekszem. Az jó?
2013. máj. 24. 06:31
 9/9 anonim válasza:
reflex
2013. jún. 27. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!