Mit vacsoráztál ma, vagy mit fogsz vacsorázni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 18:32
12/23 anonim válasza:
sajtos bundás kenyeret ala Párom :)
13/23 anonim válasza:
Tiramisut! :) És még eszek is, mert nagyon megéheztem, ezeket a fincsi kajákat olvasva!
14/23 anonim válasza:
Virslit mustárral és paradicsommal..most csak ez van itthon:D
15/23 anonim válasza:
melegszendvics paprikával, paradicsommal. 2 joghurt, 1 banán, és cereal... ez durva mi??? Most pedig rosszul vagyok.
16/23 anonim válasza:
Tegnap házi pizzát sütöttem mivanmaahűtőben ízben: került rá hagyma, cukkini, egy részére gépsonka, egy másik részére parasztkolbász és maradt egy kis rész ahová csak rengeteg reszelt sajt jutott. Nagyon fincsi lett! Mára még nincs ötletem.
17/23 anonim válasza:
Kenyeret & vizet! Há mégiscsak válság van...:)
18/23 anonim válasza:
Héjában sült krumplit paprikás zsírral.
19/23 anonim válasza:
Nálunk ma füstölt húsos bableves volt. aztán 1 kis chips :)
plusz csináltam 2 liter citromos ásványvizet (2 liter ásv víz plusz 1 citrom leve) :D
20/23 anonim válasza:
Ma tengeri halfilé volt paradicsommal, mozzarellával, fűszerekkel tepsiben lesütve + friss zsömle + jégsaláta
+ citromos tea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!