Hány óra körül szoktatok vacsorázni menni? Fél 9 körül már nem túl késő?
Figyelt kérdés
Mármint ha étterembe mentek, mert mi is így teszünk majd ma.2011. febr. 11. 17:30
2/7 anonim válasza:
hát fél 9??? ha nyitva van..de am kb 7 felé "illik"
3/7 anonim válasza:
Én nem is tudtam, hogy ennek is van illik/nem illik része!
Nézd meg meddig van nyitva az étterem és számold bele, hogy még időbe telik amíg az ételt elfogyasztjátok aztán gondolom az ott dolgozók sem szeretnének az utolsó percekben veletek bajlódni.
Egy ismerősöm gyakran jár étterembe, ők mindig 20:00-ra szoktak menni. Este fél9 körül már kicsit késő, mi akkor eszünk itthon de így is későnek tartom :)
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem nagyon sokan mondták már azt, hogy lefekvés előtt max. 3 órával, tehát lefekvés előtt két órával már elvileg nem ehetnél,az emésztés miatt javasolnám is!
Szerintem egyél 6 óra körül, és főleg majd most, mikor jön a jóidő, sportolj utána!
Egyszeri alkalom az nem baj, főképp, mert a családoddal fogod tölteni.:)
6/7 anonim válasza:
Én még este fél10-kor is eszem(48kg vagyok),de nem főttkaját.
7/7 anonim válasza:
Mi 7-8 körül szoktunk menni, de rengetegszer volt már, hogy este 10-11 felé mentünk. [mondjuk fürdőzésből hazafelé] Elég sok étterem van későn nyitva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!