Miért nem iszik sok felnőtt tejet?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 17:15
1/8 anonim válasza:
Miért,talán kötelező ? Én se szoktam inni,simán elvagyok nélküle.
2/8 anonim válasza:
Ami a boltokban ,szupermarketben van az vizes lotyi.koze sincs a tejhez.
Ami falum van es a boci alol meg langyosan kapod az tej es az ize is mas.
Szokas kerdese a tej fogyasztas.en sem iszok tejet csak ugy magaban de tejfolt,joghurtot,tejes keszitmenyeket eszek,iszok
3/8 anonim válasza:
Engem pl meghajt ha natúrba megiszom.
4/8 ivilicious válasza:
laktózérzékenység. de a laktózmentes megy a kávéba :D
5/8 anonim válasza:
Szerintem ezt olvasd el, vagy akármi mást ami arról szól, hogy a tehéntej többet árt a szervezetünknek, mint használ és akkor talán te se iszol tehéntejet. Én pl. utálom a tejet, tejtermékekkel is óvatos vagyok, ezért nem iszom.
6/8 A kérdező kommentje:
Elolvastam, de engem ez nem riasztott meg, egyszerűen imádom a tejet mindennap iszom nem birom nélküle
2013. máj. 14. 19:19
7/8 anonim válasza:
Akkor igyál tejet. Van aki húst nem eszik, mert nem akar élő állatot gyilkolni azért, hogy ő egyen, más meg tejet nem iszik, mert nem tetszik neki, hogy egy állat tejét issza. Ízlések és pofonok. Ha szereted a tejet, igyál. Biztos van olyan, amit meg te utálsz és mások meg imádják.
8/8 anonim válasza:
felesleges.. amilyen tejekhez jutunk, anélkül is megvagyunk. ráadásul inni is felesleges, növekedési hormonokat tartalmaz amire nincs szükségünk, max kiskorunkban volt:). kalciumtartalma meg nincs azoknak amiknek literje 200.. máshonnan is lehet pótolni a kálciumot. de unaloműzésből néha csinálok egy kakaót, magában nem iszom a tejet soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!