Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit főzzek 3000ftból szombatig?

Mit főzzek 3000ftból szombatig?

Figyelt kérdés

A sütőt sajnos nem tudom használni, nem működik.

Van itthon : liszt, cukor, kb 1kg sertés lapocka, fűszerek, kenyér..

2013. máj. 13. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó nagy adag töltött káposztát, a husi egy részével, hogy még maradjon másra is. Kb. a töltelék fele lehet rizs, akkor még finom, de nem csupa hús. A többin még gondolkodom, hány főre kéne?
2013. máj. 13. 09:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak nekem kellene, de most vettem észre, hogy van tojás is!
2013. máj. 13. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy egy fokkal könnyebb lesz :)

Mivel nincs sütőd, a tojás és a liszt adja magát,hogy nokedli legyen belőle. Mellé pedig a lapocka egy részéből (nem csinálnám meg az egy kilót, mert magamból kiindulva a végére már nagyon unnám) pörköltöt csinálmék

2013. máj. 13. 09:06
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

ha mindennap húst eszel, akkor is elég szombatig. elosztod öt felé, és kitalálod mi legyen belőle. pörköltből lehet duplát számítani, mert feléből lehet gulyás is. lehet két szelet rántotthús. lehet egy tokány, valami zöldséges rizzsel. hasonlók.

szerintem rizst, krumplit, hagymát, és , ha kell zsírt/olajat vegyél.

krumplifőzelék is finom, vagy paradicsomoskáposzta, ehhez is csak egy kis konzerv paradicsom kell.

mindegyik finom bundáskenyérrel, tökörtojással, de 1-1 szelet hússal már mennyei is lehet.

Vagy egyben lesütöd zsírban, jó fokhagymásan a hóst. aztán hétközben főzelékekkel, rizs, vagy krumplikörettel eleszegeted.

finom pecsenyezsírod is lesz, kenyérrel 1-2 vacsora is lehet belőle.

2013. máj. 13. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Készíthetsz belőle egy-két adag pecsenyét. A fenti linkből tudsz válogatni.

Készíthetsz brassóit, vagy éppen borsos tokányt

Vagy egy részét megfőzöd pörköltnek, és vagy pirított tarhonyával, vagy nokedlivel teszed az asztalra.

De ezek szerint be lehet még iktatni külön tojásos-nokedlit is valamelyik napra

Esetleg egy adag paprikás-krumpli, vagy krumplis-tarhonya, esetleg krumplis-tészta.

Tojás-pörkölt rizzsel, vagy éppen ahhoz készíted a nokedlit.

Szóval kismillió lehetőséged van!

Sikerülni fog!

2013. máj. 13. 10:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :) vettem tésztát, bolognai alapport, chilis bab alapport, babkonzervet, hagymát :) a nokedlit, és a pörköltet két részre osztom, ahogy a bolognait is, és még a babhoz is marad hús! :) és még maradt is pénzem, 1200ft-ot fizettem! :) Mégegyszer Köszönöm Nektek a segìtséget! :)
2013. máj. 13. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon szívesen!

Ha még bármi probléma előjönne, írj nyugodtan, akár privire is. Elég sokan vagyunk itt "gyakorlott pénzbeosztók"! :))))

2013. máj. 13. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!