Felvágottból mennyit szabad enni? 10dkg sok? Alkalmanként, pl ma.
#8-nak:
Szerinted? Sportolóként (kerékpár), nem felvágottakon. Attól, hogy néha mint pl most is, erre vagyok éhes, nem azt jelenti hogy ezen élek, nem napi szinten eszek meg 1kg párizsit. Gyümölcs, zöldség, rendes főtt étel, és ami a legfontosabb ásványvíz. Cukros löttyöket sem iszom, legyen az akármilyen finom, se nem piálok, se nem cigizek, nem rágózok és még sorolhatnám. De szerintem nem ez volt a kérdés. A válaszolóknak meg köszönöm a hozzászólásokat.
Hát ha jól esik akkor egyed nyugodtan, még senki sem halt bele. Amúgy én szendóba még ezeket szoktam tenni:
veszek túrós és megcsinálom körözöttnek vagy egy kis tejföllel és kaporral kikeverem és piritósra szoktam kenni, hozzá paradicsom vagy retek, nagyon fincsi.
Vagy sül hús/párolt hús/főtt hús és csemegeuborka, káposztasaláta. vagy főtt tojást teszek a zsemlébe rá uborka és egy szelet sajt. Főzök tojást áttöröm fűszerekkel és egy-két kanál joghruttal kikeverem mint tojáskrém, ez is piritósra nagyon finom pl paradicsommal.
Vagy édesnek túró+kis joghurt avgy tejföl pár kanál méz rákenem piritósra és teszek rá aszalt sárgabarckot vagy fél epreket vagy banánt karikázok rá(itt figyelj, hogy akkor a túrókrémbe ne tegyél annyi mézet mert a banán amúgy is édes:) Vagy vannak különféle sajtkrémek arra pl tudsz vágni petrezselyemt üdítően finom, főleg jó kis melegbe. Vagy húszsíros, kacsamájas kenyér és rá lilahagyma vagy paradicsom, Padlizsánkrém is finom csak azt nem tudom, hogy hgy kell házilag elkészíteni mert nekem mindig olyan keserű lesz. Emellett szendvicsbe tehetsz lekvárt vagy mézet is, vagy van az a sós sajt asszem cottage cheese ilyen szemcsés na az is nagyon fincsi. Próbáld ki hátha bejön neked is valamelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!