Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Felvágottból mennyit szabad...

Felvágottból mennyit szabad enni? 10dkg sok? Alkalmanként, pl ma.

Figyelt kérdés
Az állítólagos brutálveszélyes nátrium-nitrit miatt kérdezem.
2013. máj. 6. 16:13
1 2
 1/12 anonim válasza:
Én dolgoztam csemegepulton, azóta nem eszek onnan felvágottat. Előre csomagoltat is ritkán.
2013. máj. 6. 16:19
 2/12 A kérdező kommentje:
De most nem lehet egész nap főtt ételt (csúnyán mondva) zabálni. Ha pl. nincs akkor mit egyek? D*göljek éhen mert a felvágottban nátrium-nitrit van? :D
2013. máj. 6. 16:26
 3/12 anonim válasza:

Ha ennyire szereted, könnyen csinálhatsz csirkemellből igazi sonkát: [link] és a kilónkénti ára kijön 600-1000 Ft-ból. Egy olcsó párizsi kezdődik ennyinél.

De még tápláló és sok fehérje van a szezámmagban, banánban, mindenféle diókban. Nem tudom szereted-e a zöldségeket gyümölcsöket, azokat is lehet magában, salátaként keverve, vagy hideg/meleg szósszal enni.

2013. máj. 6. 16:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyél kolbászt. Én amúgy megeszem a felvágottat, mi bajom lehet. Vagy vajas, zsíros, lekváros, zöldséges kenyeret. A lista végtelen.
2013. máj. 6. 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Napi ÖSSZESEN 10-20 dkg hús ajánlott egészségügyileg, több indokolatlan.
2013. máj. 6. 16:46
 6/12 anonim válasza:

Az a gond, hogy a felvágottak nagy része nem 100% hús hanem még mindenféle tartósítószerrel telenyomják és szójakészítményeket adagolnak hozzá. És az olcsó bolti kolbász meg olyan mócsingos, hogy nem ajánlanám senkinek.

Persze a házi kolbásszal meg házi vajjal stb. semmi gond nincs.

2013. máj. 6. 16:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem műkajákon meg szalámin élek, sőt. Csak néha 1-2 szendót szívesen betol az ember. :)
2013. máj. 6. 16:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor min élsz?
2013. máj. 6. 17:09
 9/12 Andii1 ***** válasza:
amennyi jól esik b.meg
2013. máj. 6. 17:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Amennyi jól esik. Ha csak azt ennél, ami állítólag egészséges, éhen halnál. Nem kell törődni az ilyen rémisztgetésekkel.

Csak ne felvágotton élj.

2013. máj. 6. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!