Befűszereztem a húst, olaj, fűszerkeverék, de mégse akarom megsütni ma, mert van elég kaja, akkor lefagyaszthatom befűszerezve, olajosan, mert akkor csak pénteken sütném meg?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 13:19
1/3 anonim válasza:
Ha olajos füszeres pácban van akkor a sima hütőben sem lesz baja : Lepje el a húst az olaj : Ilyenkor az olaj 1 fajta szigetelő anyagként viselkedik .
De nyugodtan le is fagyaszthatod csak akkor ne legyen rajta az olajos réteg :
Szerintem nincs értelme lefagyasztani csütörtökön ugyis ki kellene venned ,hogy kiengedjen : Az olajban pácolt húsokanak 5-7 napig nem lesz bajuk.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az előző írja, üveg vagy porcelánedénybe rakd és lepje el az olaj. Arra figyelj, hogy sehol se maradjon légbuborék, mert ott megromlik a hús. Először olajat önts és arra pakold a húsokat egyesével, majd újra olaj, még egy hús, még olaj sorrendben.
3/3 anonim válasza:
Ha lefagyasztod,nem lesz semmi baja a husnak.Az etteremben ahol dolgozok peldaul a csirke combot mindig bepacoljuk elore azt melyhutobe rakjuk,1 nappal felhasznalas elott meg elovesszuk,semmi baja nem lesz ha te is ugyanugy jarsz el a hussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!