Nem raktam hőtőbe a halat, megromolhatott?
Figyelt kérdés
Füstölt olajos hal, fóliázott, de hűtőben kell tartani, én meg bent felejtettem a spájzban úgy 9 órára :S Megromolhatott?2013. ápr. 29. 00:25
1/5 anonim válasza:
Mivel a hal nagyon érzékeny én inkább nem enném meg. Függ hogy a spájz hány fokos, és hogy bontott volt e már a hal, de én inkább kidobnám. A boltban is hűtőben tartották? (mert ha még bontatlan és ott sem hűtőben volt akkor nem lett baja elvileg)
2/5 anonim válasza:
Fóliázott, a boltban egész biztos hűtőben volt.
Én nem enném meg.
3/5 anonim válasza:
Mivel OLAJOS halról van szó, semmi baja, ha nem érte levegő a halat és folyamatosan az olajszint alatt volt. 9 óra olyan kevés, hogy szerintem még akkor se gáz, ha tán egy picit igen.
Felesleges hiperóvatosnak lenni, minden ilyesmi "Jó-e még az X-m Y óra/nap után" kérdésnél az emberek 80%-a minden alap nélkül azt írja be, hogy inkább ő már nem enné meg. Ne legyél pazarló, semmi baja.
4/5 anonim válasza:
Azt írod: füstölt, olajos hal.
Akkor mi a probléma? nem romlik meg olyan gyorsan, nyugi.
9 óra az még nem probléma szobahőmérsékleten.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. ápr. 29. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!