Baj ha sok epret eszem?
Figyelt kérdés
Egy nap 1 - 1,5 kiló epret megeszek, enni meg elég keveset (normális kaját)
suliból hazajövök, nem vagyok éhes. Három óra körül meg epret kivánok.. :S
Ez baj?
14f:)
2013. máj. 3. 15:49
1/10 anonim válasza:
Dehogy baj! Az eper nagyon egészséges, egyél annyit, amennyi jólesik:) Lehetőleg éhgyomorra egyed, és utána fél óráig ne egyél mást.
2/10 anonim válasza:
jó neked , egyed csak, ha van rá lovéd.... jó drága még , irigyellek:-))))
3/10 anonim válasza:
Az Aldiban ma 300 alatt volt egy fél kilós dobozzal.
annyira nem rossz, hogy visszavittem volna...
szép egészséges, és édes is. ja, hogy nem magyar? hát azt tényleg nem lehet megfizetni sajnos.
Szóval, ha hozzájutsz elérhető áron egyél nyugodtan, amennyi belédfér, nagyon egészséges.
ha meg van saját epretek a kertben, az kivételes előny:)
4/10 anonim válasza:
Édes??? 1 kiló cukokrral talán.. Ti még nem ettetek normális epret..
5/10 anonim válasza:
édeseim, a szabadföldi még nem érett meg... ami nem magyar az szar . ami magyar 2000 körül van kg ja...
6/10 anonim válasza:
Szerintem a kis srác nem arra kíváncsi, hogy itt vitatkozzunk, hogy a mi a a szar és mi nem...
Azért voltunk akik a kérdésre is válaszoltunk.
7/10 anonim válasza:
Edd amit kívánsz, a szervezetednek arra van szüksége.
8/10 doboszoli válasza:
Így van!
Az én szervezetem most például sült szalonnáért kiált.D))
9/10 anonim válasza:
Az eper fokozza a szexuális vágyat. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!