Ehető még a tegnapi pizza?
Figyelt kérdés
Tegnap du. a mikróba raktam de megfeledkeztem róla és ma vettem ki. Nagyjából 20órát állhatott a mikróba. Sonkás-sajtos pizza. Megromlott vajon?2013. máj. 2. 17:04
11/30 anonim válasza:
Ja, fogyasztható, csak nem mindegy, hogy hűtőben tárolják-e vagy nem.
12/30 anonim válasza:
Ha a mc donald's-ban ehető a min. 1-2 hetes hasáb burgonya, akkor IGEN :)
13/30 Vajda Gábor válasza:
A kutyák jó hogy megeszik hisz ami nekünk büdös az nekik étvágygerjesztő...nem értem én se de így van.Szóval akár a két hónapos pizzát is megennék...
14/30 anonim válasza:
Edd meg, én eddig mindig megtettem és sosem volt tőle bajom.
15/30 anonim válasza:
nem ehető.. küld el nekem én biztonságosan eltávolítom :D
16/30 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, a "Tass times in Tonetown" vagy mi című régi C64-es játékban is szerepel (aaaaa sose feledem a leírását a CoVban, pedig nem is volt C64-em), hogy hideg, másnapos pizzát nem eszünk. Újramelegítésről mondjuk nem esett szó benne, de úgy tűnt, a készítők mély nyomokat őriznek állott pizza fogyasztása miatt.
Én meg tudnám enni másnap, ha még jó, arra tartok különböző érzékszerveket, hogy ezt megállapítsam. Nem vagyok babonás, szóval nem rettegnék attól, hogy egy jónak tűnő pizzától bajom lesz. De nem is feledkeznék meg róla. Ételről csak addig feledkezem meg, amíg főzöm... Barátom a mikró, mit mondjak.
17/30 anonim válasza:
De ezek arról beszélnek, hogy a kint felejtett pizzát burkolnák be. Jó étvágyat kívánok hozzá!
18/30 anonim válasza:
A kutyáknak meg más azért az emésztésük, mint az embernek:)
19/30 anonim válasza:
l8.o7-es mivel foglalkozol, mennyi a bevételed? Ird meg, ha mered. Én megértem az 50 évet, de még nem rendeltem pizzát soha. Hát még nem a kutyának.
20/30 anonim válasza:
Tegnapi? Hajjaj, jobban szeretem, mint a frisset. Mi még 2 nap múlva is esszük a kint felejtett óriás pizzát.
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!