Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mc'Donalds ba, miért másabb a...

Mc'Donalds ba, miért másabb a sültkrumpli mint mikor veszek gyorsfagyasztott félkész sültkrumplit itthonra és megcsinálom én magamnak? Miért finomabb az övéké?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 20:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
CBA-s fagyasztott sültkrumplinak tök olyan az íze.
2009. szept. 27. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Vannak magyarországi termelők is, akik a McD-nek termelnek, megadott technológiával, és a vetőmagot is a McD adja!

A finom sültkrumplihoz nem kell más, csak jó alapanyag! Sütés előtt kis liszttel meg kell szórni, jól elkeverni, majd nagyon forró pálmaolajban (Fritőzolaj néven kapható) hirtelen kisütni, és még forrón megsózni!

Azért a fenti recept elég érdekes!

Valószínűleg copy/paste segítségével kerül ide. Az eredetit bizonyára valahol a tengerentúlon dobta fel valaki a netre (a fordító még arra se vette a fáradtságot, hogy a hüvelykben megadott adatokat átírja SI mértékegységre). Nem beszélve a "csésze" (cup) mértékről...

Aztán azt az "olajsütőt" is megnézném ami felmelegíti az olajat 400 celsius fokra! Átlag 200-220 fokon sütnek, 400 fokon már feketére ég az olaj.

2009. szept. 27. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

Az előzőnek: Van akinek a celsiusról fahrenheitre és vissza váltani csak annyit tesz, hogy kicseréli az F-et C-re és fordítva :)

Ugyanis a 400 °F az kb. 200 °C. Tehát reális az a recept, ha maradnak "amerikás" mértékegységeknél.

2009. szept. 28. 23:24
 14/15 anonim válasza:

Kiprobalta valaki ezt a receptet?

Es most melyik a leghasonlobb mirelit sultkrumpli a boltokban?

2012. máj. 18. 16:51
 15/15 Akasuna no Sasori válasza:
73%

Hali!

Én mekibe dolgoztam 4évig. szóval tény:

a mekis krumpihoz a sok száz fajta krumpliból, csak 3 fajtát használnak (a neveiket már elfelejtettem)

repce olajban sütik ki

persze vannak benne tartósítók, mint minden más ételben, amit nem bioboltban, vagy biopiacon veszel, szóval az ételek legalább 90%-ában van...

Én 4évig heti 5 nap ettem mekis kaját, és nem híztam egy kilót sem, egészséges vagyok, mert nem CSAK azt ettem, hazamentem és ettem főtt kaját, normálisat.Szóval nem a mekis kaja a rossz, hanem az aki nem hajlandó mást is enni.

2013. jan. 2. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!