Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért szeretitek a gyorskajákat?

Miért szeretitek a gyorskajákat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A gyors éttermeset azért mert készen kapom és nagyon jól tud esni, ha néha nem én főzőcskézek. Az otthoni gyorsan készet pedig akkor szeretem, ha nagyon nehéz és hosszú napom volt, vagy a beteg vagyok. A család nem maradhat éhen.
2009. szept. 27. 20:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert tényleg nagyon gyors, laktató, viszonylag finom, és az ára is elfogadható, ha azt nézed hogy gyors és finom.

Viszont hogy miért nem egésszéges az köztudott, csak most nem az volt a kérdés.

2009. szept. 27. 20:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Különösebben nem szeretem őket, ha mégis gyorskaját eszek, annak az oka a lustaság, hogy nincs kedvem otthon még nekiállni főzni is.
2009. szept. 28. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyszerűen imádom. Bár nem eszek gyakran, és mikor eszek akkor sem tömöm magam degeszre, de ha rossz kedvem van, rögtön elmúlik. Egy egyszerű mekis sajtburgertől elolvadok. Imádom szinte az összes szendvicset amit készítenek, viszont a krumplit már nem.
2009. szept. 28. 18:24
 15/15 anonim ***** válasza:
76%

Mert isteni az íze:)

I LOVE Meki xD <3

2010. ápr. 27. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!