Miért van olyan kevés választék az olyan ételekből, (mondjuk pl egy hipermarketben), amely nem tartalmaz cukrot, mással van édesítve, és ha van, akkor is méregdrága?
Például fagyi van vagy 100 féle nyáron, diétás 2 féle silány, ha szerencséd van, tele fruktózzal, amiről rég kiderült már hogy nem oké. Pedig igény lenne rá, egyre több a cukorbeteg, még a mezei vanília, csokit is elkapkodják...
Több helyen,(Lidl, Penny, Aldi) egyáltalán nincs diétás fagyi. De ez minden élelmiszer esetén igaz. Minden tele van nyomva cukorral...
Hát ez az, ha lenne nagyobb választék, Neked sem kellene
otthon elkészíteni, hanem csak akkor, amikor kedved van hozzá. A nagy boltban felkapnád és zutty a kosárba.
Nyáron én akár minden nap nyalnék! :)
Ja, Auchan. Hát, az túlzás, hogy nagy a választék, egy raszter az egész, a glutén mentes érdekes módon pedig minden
üzletben 2 x annyi legalább, pedig a glutén allergiások száma jóval kevesebb, mint a cukrosoké.
Mindenesetre ez is érdekes. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a glutén érzékenyeknek nem kellene továbbfejleszteni a választékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!