A Metro áruházakban magánszemélyként is tudok vásárolni?
Ha jól tudom, a Metro hivatalosan nagykereskedés, ha én csak egy átlagos hétvégi bevásárlást tervezek oda, akkor is beengednek? Engem elsősorban a friss hal, tengeri herkentyűk érdekelnének most, körülbelüli árat tudtok mondani?
Köszi!
nekem nem úgy tűnik, hogy bárki igényelhet:
Nincs semmilyen cégem vagy vállalkozásom. Így is igényelhetek METRO kártyát?:
Sajnos nem. A METRO Kereskedelmi Kft. egy nagykereskedelmi áruház, így csak adószámmal rendelkező ügyfelek vásárolhatnak.
Sziasztok, azért hogy tiszta legyen a dolog.
Metroban csak kártyával lehet vásárolni. Kártyát, csak vállalkozó igényelhet, illetve egyéb társaságok, intézmények. Magánszemélyek nem!
DE! Amikor a METRO "betört" a hazai piacra akkor még magánszemélyek is szerezhettek kártyát egy nagyon rövid ideig. Az első kártyák kiállításakor.
Akinek kezdetektől van kártyája az emlékszik még a papír alapú, tollal kitöltött vonalkóddal ellátott kártyára.
No ezeknek a magánszemélyeknek vannak még kártyái.
Kedves 9-es!
Lehet hogy van mert társkártyátok van
Nem nagy szám
Nem.
A Metro oldalára ha felmész és kártyát akarsz igényelni, úgy kezdődik, hogy céges adószámot kell megadni. Magánszemélynek, ha nem vállalkozó az illető, nincs ilyen, tehát nem tudja beadni az igénylést.
Amúgy a kártya nem névre, hanem vállalkozásra, cégnévre szól. Tehát a kártya birtokában bárki vásárolhat, nem kell igazolni a személyi azonosságot. Tehát ha van egy kártyád XY Kft. nevére regisztrálva, tök mindegy hogy ki vásárol vele, a kutya nem fogja ellenőrizni, hogy te milyen személyes kapcsolatban vagy azzal a céggel. Ezt csak amiatt írom, mert olvastam itt, hogy van aki azzal henceg, hogy családon belül más kártyáját is tudja használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!