Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Trófea étterem? Ki evett már...

Trófea étterem? Ki evett már ott? Mennyibe kerül? Seegíííítenétek?

Figyelt kérdés

A hétvégén készülünk elmenni mert a gyerekeimnek szülinapjuk lesz ( ikrek ). Nagyon sok kérdésem lenne. :) Olyanok válaszát várom akik már tény leg ettek ebben az rzsébet úti svédasztalos étteremben.

Mennyi a választék ??? Légyszi írjatok sokat.

Milyenek az ételek ???

Mennyibe krül egy főre és meddig lehetünk ott ???

Szülinapnál milyena torta ??? Ízesítés ??? Marcipán vagy foundant van rajta ???

Köszi előre is a segítséget már várom hogy menjünk jó l degeszre esszük magunk . ( Egy 8 hónapos kismama :) )

2013. ápr. 21. 22:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

"nem értem, miért vannak oda érte sokan"

Mert a nem vegetáriánusoknak nagyon finom húsok vannak, és egyelőre ők vannak többségben.

2013. ápr. 23. 00:08
 12/16 A kérdező kommentje:

Rendben köszi mindenkinek, de azért még felteszek 2 kérdést :

1. A pincérek ott állnak a pult mögött és ők szednek vagy mi szedhetünk ??? Engem nagyon idegesít, hogy van olyan hely ahol azt nézik ki mennyit eszik !!!

2. Melyik a legjobb trófea étterem ??? Hol a legnagyobb a választék ???

Köszönöm előre is aki válaszol :-)

2013. ápr. 23. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem állnak ott, te szedsz mindenből, annyit amennyit akarsz. Ők csak utántöltenek.

2. Én háromban voltam már, a deák térhez közeli volt szerintem a legrosszabb, az óbudai egy kicsit jobb, de az asztalok elrendezése borzalmas. A legjobb szerintem a zuglói.

2013. ápr. 23. 21:58
 14/16 anonim ***** válasza:
79%

Saját kis véleményem:

a hely egész aranyos,számomra kicsit skandinávos hangulata van:)

Szerencsére nem volt nagy sor,egyből ehettünk,volt egy kisebb asztal amin egy óriási (tényleg bazi nagy!)kenyér volt amiben egy szintén óriási csülök volt belesütve.(a hely tényleg nem vegáknak való)

gulyás levest kértem de számomra elég édeskés volt :/

a levest ott hagytam elindultam felfedezni hogy mit is ehetek.Egy "forró" nagy asztalt láttam amin a herkenytyűktől a baconig mindent sütötek,nagyon guszta volt,csorgattam a nyálam.Útána ahogy tovább mentem ,és befordultam még egy nyitott helységet láttam ahól sütik/saláták köretek voltak.Különféle kanalakkal lehetet kiszedni a finomságokat az acél edényekből.

Igaz nagy a zsúfoltság,de mit is vártunk hiszen egy grill stílusú étteremben járunk.A pincérek kedvesek és bármiben segítenek.Az asztalokon só/bors szalvéta található,az asztaloknál kicsit csendesebb a helyzet.Már nem nagyon emlékszem de rengeteg kaja van és annyit eszel amennyit csak szeretnél.A pincérek egy óriási tál tatár beeffsteakell állítottak be.Kicsit borsozatlan volt,de megtudtam borsozni.Nagyon friss ropógos kenyérel volt tálalva.

A szülinap:

pont egy kisgyerek szülinapját tartották és egy elkerített részén volt,de be lehetett látni.A gyerekek játszottak elég hangosan(ami kicsit kelemetlen volt) volt ott egy bohóc is és minden gyereknek lufi állatokat hajtogatott.A pincérek hoztak nekik ropit/sütit stb.... A tortát lekéstem mert addigra már elmentem.A gyerekek jól érezték magukat,de a vendékeg már nem anyira :D

összefoglalva: a hely nem annyira pucos,eléggé a maga módján hangulatos.A kaja isteni finom,és rengeteg.A személyzet kedves és szolgálatra álló.(nem kell 2-órát órdítani hogy pincér,pincér!!)

2013. ápr. 24. 21:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó , de te melyik trófeában voltál ??? Szerinted kb. mennyit tudtál megenni abból amit kifizettél ???
2013. ápr. 24. 22:04
 16/16 anonim ***** válasza:
77%

Én a budai trófeában ettem(vagy a budapestibe)már nem emlékszem.Ú degeszre ettem magam:) csak ettem és ettem és ettem,teljesen megéri az árát mert sokat tudsz enni és finomat hát eleve éhesen mentem oda így kb megettem vagy 1kg kaját:) nem tudom.A gyerekek gondolom nem esznek olyan sokat,de azért figyeljetek mert ha túl sokat esztek akkor a torta nem hinném hogy bemenne már...A sütik isteni finomak voltak,bár amikor én mentem már nem volt olyan sok.

Ha nagy a bendőtök akkor tuti lesz a szülinap:) de egypk ez a hely arra van kitalálva hogy minnél többet tudjatok enni,de ha kicsit is esztek az sem baj,bár ugye úgy van kitalálva asszem hogy kifizetitek a személyeket és az időt,a kaja mennyisége nem számít.

2013. ápr. 24. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!