Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Trófea étterem? Ki evett már...

Trófea étterem? Ki evett már ott? Mennyibe kerül? Seegíííítenétek?

Figyelt kérdés

A hétvégén készülünk elmenni mert a gyerekeimnek szülinapjuk lesz ( ikrek ). Nagyon sok kérdésem lenne. :) Olyanok válaszát várom akik már tény leg ettek ebben az rzsébet úti svédasztalos étteremben.

Mennyi a választék ??? Légyszi írjatok sokat.

Milyenek az ételek ???

Mennyibe krül egy főre és meddig lehetünk ott ???

Szülinapnál milyena torta ??? Ízesítés ??? Marcipán vagy foundant van rajta ???

Köszi előre is a segítséget már várom hogy menjünk jó l degeszre esszük magunk . ( Egy 8 hónapos kismama :) )

2013. ápr. 21. 22:01
1 2
 1/16 acelsziv ***** válasza:
94%

A választék bőséges. Vega dolgoktól a rántott cuccokon át a kisüttethető húsokon és sajtokon keresztül a gyümölcsökig és a rengeteg süteményig minden.

A minőség kitűnő. Tényleg. csak finom dolgokat ettem ott.

azt hiszem 2 óra egy menet, de az ár az időszaktól függően változik. (hétköznap, hétvége, dél, este)

A tortát nem tudom, mi munkából mentünk megünnepelni a sikeres évet.

2013. ápr. 21. 22:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt a kérdéseid nagy részére választ kapsz: [link]

De egyébként jó hely finomak a kaják :)

2013. ápr. 21. 22:51
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én feszélyezve éreztem magam ott, de ez nem a helyet minősíti, hanem engem.
2013. ápr. 21. 22:53
 4/16 anonim válasza:
91%
Én kétszer is voltam már a zuglói étteremben, mindkettőről jó emlékeim vannak. A kaja jó, talán a sütik kevésbé finomak, de semmiképpen se rosszak. Érdemes kipróbálni a grillpultot, és mindenből minél kevesebbet enni, mert gyorsan tele leszel így is :) Tortát ha kértek, azt előre meg kell mondani, hogy milyen alkalomra, és annak megfelelő zenével hozzák ki. Egyébként sima csokitorta, ha jól emlékszem.
2013. ápr. 21. 23:27
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Minden isteni - a sütemények is-, és este 9-től 3 órás a turnus, de nem mindenki marad végig.

A torta fehér tejszínhabbal van bevonva, és picike.

2013. ápr. 21. 23:40
 6/16 anonim ***** válasza:
16%

Én is feszélyezve érzem magam ott, nem kedvelem a nagy tömeget, valamint az ételért való sorbanállást sem. Én jobban szerete leülni, egy kultúrált étlapról választani és apetitifet szürcsölve várni az ételemet.

A trófeával ezen kívül 3 bajom van:

- a vegetáriánus választék minimáis, mondom ezt vegetáriánusként. Zöldség, sajt és ennyi volt. Ezzel az a probléma, hogy egy normál étteremben van mondjuk 4-5 féle vega étel, de változatos elkészítési módokkal, köretekkel, ízesítéssel. A trófeában ez nincs, van grill étel és grill étel és csókolom. Ráadásul egy normál étteremben ha nem találsz a kedvedre valót az étlapon, akkor külön kérésre is készítenek vega ételt...

- a levesek számomra gusztustalanok. Nagy menzás bödönökből lehet merni őket, számomra nem ízléses és ínycsiklandó a tálalásuk...ráadásul 2-3 féléből lehet csak választani.

- a sütemények, torták valóban nem túl jók, bár elmennek.

2013. ápr. 22. 11:57
 7/16 anonim válasza:
Kedves utolsó! A 4. vagyok. Nem megkérdőjelezni akarlak, de gondolom, te télen voltál, mert én eddig mindkétszer tavasziasabb időben, és volt bőven gyümölcs is a zöldség mellé. Szilva, eper, görögdinnye, ananász, hirtelen ennyi jut eszembe, a többire nem emlékszem tisztán. Egyébként én pont a húsválasztékot találtam egy kicsit szűkebbnek a nem húsos ételekhez képest.
2013. ápr. 22. 20:57
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !!! :) Úgy látom van akinek tetszik van akinek nem...

Még szívesen várok további válaszokat :)

őő.....amikor asztalt foglalunk akkor ha megkérdezzük hogy nagyjából milyen ètelek lesznek azon a napon akkor tudnak rá válaszolni ???

+ Most akkormennyi időt lehetünk ott ??? 2-3-4 óra ??? És ha lejár az idő akkor elküldenek ???

2013. ápr. 22. 21:38
 9/16 anonim ***** válasza:
85%

"de gondolom, te télen voltál, mert én eddig mindkétszer tavasziasabb időben, és volt bőven gyümölcs is a zöldség mellé."

A gyümölcs nem főétel, ezért nem említettem (ennyierővel a desszerteket és az italokat is felsorolhatnánk, hogy azt is ehetem). Igazad van abban, hogy van. De tudod egy szelet dinnye nem fog pótolni egy kecskesajtos-fűszeres töltött gombát vagy hasonlót, ha érted mire célzok. Leginkább a vegetáriánus főételnek tekinthető dolgok mennyiségével és milyenségével volt a problémám, számomra nem voltak elég változatosak és a választék sem volt elég nagy egy sima étteremhez képest - pedig ismétlem, egy normál étteremben mx, 4-5 féle vega menü van, de a Trófeában még ekkora választék sincs. Így számomra nem ez a megfelelő hely, és nem értem, miért vannak oda érte sokan, ennyi.

2013. ápr. 22. 23:01
 10/16 anonim ***** válasza:
16%

Nézd meg a honlapjukat! Azon rajta van a svédasztalos választék és, hogy mikor milyen kaja van! Aztán a többi kérdéseddel pedig hívd fel őket telefonon.

Aztán itt meg a válaszolok majd szépen leírják neked a véleményüket az étteremről, de az ilyen kérdésekre amiket Te feltettél arra csak a Trófea étterem maga tud csak válaszolni Neked!

2013. ápr. 22. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!