Mit gondoltok erről a fehérjéről (Multiforce Nutrition - Anabolic Protein Fuel)? Kizárólag reggel és este használnám egy drágább mellé
Itt van egy link amin megnézhetitek: [link]
Ha valaki használta már, az leírhatná a tapasztalatait.
Jelenleg a BiotechUSA Power Pro fehérjéjét használom, de ha ez az anabolic jó, akkor veszek belőle egy jó 6 kilót és mellé egy felső kategóriás fehérjét edzés utánra. Az olcsó anabolic meg mehetne estére/reggelre.
Hali! Én a Vatera-n vettem ebből a cuccból és noha eleinte második proteinnek használtam (kajába keverni, lefekvés előtt stb.) de ma már - főleg az ár/mennyiség arány miatt - szinte csak ezt vagy ilyet szedek.
Amennyiben túl sok vízzel kevered el nem nagyon érezni az ízt (én banánosat vettem) de ez ízlés dolga és a protein hatását szerintem nem befolyásolja. Kevesebb vízzel finomabb, ez tény.
Arról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire épül be vagy mennyivel jobb/rosszabb a tutti, edzés utáni gyors felszívódású cuccoknál de pöpecül eltelít ez tény és ez az amiért kaja helyett ill. lefekvés előtt használom.
Én teszek rá, hogy növényi- vagy állati eredetű a protein mert a szénhidrát/fehérje aránya nagyon jó és legalább tudom, hogy gyors vagy lassú proteinről van-e szó. Edzés után is ezt használom és mivel ez a cucc az összetétele alapján legjobb esetben is közepes felszívódású így csak arra kell figyelnem, hogy edzés után minél hamarabb lemenjen. Nekem szinte még vissza sem állt a pulzusom de már kortyolgatom a hűtőben tárolt proteinkoktélt - hűsítőnek sem utolsó.
Nekem negatív mellékhatása nem volt, legalábbis nem vettem észre magamon semmi rosszat. Mióta ezt szedem nem estem vissza és ez a lényeg, ártani nem ártott.
Lényeg a lényeg, én személy szerint csak ajánlani tudom. :)
15. válaszoló amire te gondolsz, hogy nem akkora a fehérjetartalma, mint amit ráírnak, az a vaterás 80%-os tejsavófehérjének hirdetett zacskós ipari savópor. Annak a fehérjetartalma 11-12% körül van, és a többi 75% laktóz, valamint 10% zsír.
Nem csoda, ha hányingered és hasmenésed lesz a laktóz miatt. Én is vettem belőle, de hamar rájöttem, hogy átverés, ráadásul a címkén semmi gyártó elérhetőség nem szerepel.
7. vödör power protein után már igazi felfrissülés volt.
Ízre, minőségre messze jobbnak tartom, mint a power proteint, ráadásul olcsóbb is valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!