Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a fehérjér...

Mit gondoltok erről a fehérjéről (Multiforce Nutrition - Anabolic Protein Fuel)? Kizárólag reggel és este használnám egy drágább mellé

Figyelt kérdés

Itt van egy link amin megnézhetitek: [link]

Ha valaki használta már, az leírhatná a tapasztalatait.

Jelenleg a BiotechUSA Power Pro fehérjéjét használom, de ha ez az anabolic jó, akkor veszek belőle egy jó 6 kilót és mellé egy felső kategóriás fehérjét edzés utánra. Az olcsó anabolic meg mehetne estére/reggelre.

2013. ápr. 21. 21:21
1 2 3
 11/24 joczek70 válasza:

Hali! Én a Vatera-n vettem ebből a cuccból és noha eleinte második proteinnek használtam (kajába keverni, lefekvés előtt stb.) de ma már - főleg az ár/mennyiség arány miatt - szinte csak ezt vagy ilyet szedek.

Amennyiben túl sok vízzel kevered el nem nagyon érezni az ízt (én banánosat vettem) de ez ízlés dolga és a protein hatását szerintem nem befolyásolja. Kevesebb vízzel finomabb, ez tény.

Arról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire épül be vagy mennyivel jobb/rosszabb a tutti, edzés utáni gyors felszívódású cuccoknál de pöpecül eltelít ez tény és ez az amiért kaja helyett ill. lefekvés előtt használom.

Én teszek rá, hogy növényi- vagy állati eredetű a protein mert a szénhidrát/fehérje aránya nagyon jó és legalább tudom, hogy gyors vagy lassú proteinről van-e szó. Edzés után is ezt használom és mivel ez a cucc az összetétele alapján legjobb esetben is közepes felszívódású így csak arra kell figyelnem, hogy edzés után minél hamarabb lemenjen. Nekem szinte még vissza sem állt a pulzusom de már kortyolgatom a hűtőben tárolt proteinkoktélt - hűsítőnek sem utolsó.

Nekem negatív mellékhatása nem volt, legalábbis nem vettem észre magamon semmi rosszat. Mióta ezt szedem nem estem vissza és ez a lényeg, ártani nem ártott.

Lényeg a lényeg, én személy szerint csak ajánlani tudom. :)

2013. jún. 10. 17:03
 12/24 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy nem estél vissza vagyis akkor diétához használtad?
2013. jún. 13. 19:47
 13/24 anonim ***** válasza:
Vettem 3 kg anabolic proteint tőlök már egy hete ezt iszom eddig 100% ba meg vagyok elégedve!! Banános ízben vettem egyáltalán nincs rossz ize sőt... Jó ár/ érték aránya sztem!!! Nekem bejött!
2013. jún. 14. 14:15
 14/24 anonim válasza:
Személyi edzőm ajánlotta, azt mondta, h neki bevált és nekem is jó lesz. Most én is rendelek, aztán leírom a tapasztalataimat.
2013. jún. 19. 18:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Én elégedett vagyok vele! 14. Válaszadónak te milyen izben.vettél? Én banánosat de van kis utóize! Azért érdekelne a te véleményed is a cuccrol! Azt olvasstam h amire csak rámondjákh fehérje és tartalmaz 10-30% ig fehérjét az hasmenést okoz hát akkor az enyém tuti 30% feletti (meg azoktól hányingered lesz ettől nincs)
2013. jún. 20. 09:43
 16/24 anonim válasza:

15. válaszoló amire te gondolsz, hogy nem akkora a fehérjetartalma, mint amit ráírnak, az a vaterás 80%-os tejsavófehérjének hirdetett zacskós ipari savópor. Annak a fehérjetartalma 11-12% körül van, és a többi 75% laktóz, valamint 10% zsír.

Nem csoda, ha hányingered és hasmenésed lesz a laktóz miatt. Én is vettem belőle, de hamar rájöttem, hogy átverés, ráadásul a címkén semmi gyártó elérhetőség nem szerepel.

2013. jún. 29. 15:38
 17/24 anonim ***** válasza:
16. Nak! Nem véletlenül nem vettem onnan pedig nem sokon múlt... Nem ilyen sima zacskósat amin semmi felirat semmi sincs... Hanem mint utólag kiderítetem van olyan gyártó meg hasonló csomagolásban is árulnak, de ők alutasakos fehérjét kicsit másabb szinezéssel mint a hamisított és 3-4x áron... Hát köszönöm 1700 ftért nem veszek savóport...
2013. júl. 1. 07:48
 18/24 anonim válasza:

7. vödör power protein után már igazi felfrissülés volt.

Ízre, minőségre messze jobbnak tartom, mint a power proteint, ráadásul olcsóbb is valamivel.

2013. júl. 9. 20:47
 19/24 anonim ***** válasza:
Előzönek: ez igen meggyőzően hangzik :)
2013. júl. 9. 21:18
 20/24 anonim válasza:
Az anabolic protein új ízeit próbálta már valaki? Melyik a legfinomabb?
2013. aug. 23. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!