Ha 12 évesen 250ml Hell energiaitalt megittam, lehet -e tőle bármi bajom?
Leírok két választ, az egyik a GYK-n lévő közmegegyezés, a másik az, ami igaz.
GYK: ÚRISTEN, MENJ AZONNAL ORVOSHOZ, AZ ENERGIAITAL ROSSZABB, MINT A KÉNSAV, MEG FOGSZ HALNI 6 ÉV MÚLVA ÉS SZERINTEM HA LÁNY VAGY AKKOR 18 ÉVES KORODIG NE CSÓKOLÓZZ SENKIVEL
Igazi: Semmi bajod sem lesz, de ilyen korban rendszeresen (napi szinten) ne fogyaszd, 16-18 éves korban éred el azt a biológiai felnőttséget, amikortól nincs nagy kockázata.
Szia!
Én most is azt iszom. 12 évesen szoktam rá, kb napi szinten iszok egyet.. Nem lesz bajod tőle, maximum ha sokat iszol, függő leszel. Sokan mondják, ha vízzel összekevered, akkor a koffein lemegy tőle. EZ NEM IGAZ! a méreganyagokat felerősíti, soha ne keverd vízzel! Amit én tudok ajánlani: Ha nagyon akarsz, akkor ne hellet, hanem ACT-t igyál, abból is a fekete ribizliset, vagy a classicot idd. Abba kevés a koffein. 13 éves vagyok, én bombát szoktam inni. semmi bajom, itt vagyok. :) csak ne szokj rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!