Ma megittam egy fél literes Hell energiaitalt és egy 250 ml-literes Spar Budget eneergia italt lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
ittam már egy nap 2literes Kobra energiaitalt és nem volt bajom2010. okt. 15. 19:21
1/14 bp1985 válasza:
tönkreteszed a szervezetedet, azon kívül semmi.
2/14 anonim válasza:
Te a kígyó nevű energiaitalokat te meg tudod inni? :-O Atyám...
Nem fogsz belehalni, de azért igyál sok vizet is.
3/14 A kérdező kommentje:
kössz 2.ik válaszoló.
akkor biztos nem göglök bele ?
2010. okt. 15. 19:26
4/14 anonim válasza:
Minek iszol ennyit az ilyen szarokból? Értem én, szerintem is jó íze van, stb., de akkor is...Amúgy nem, nem döglesz bele, viszont káros, ha mindig ilyet iszol...
második
5/14 bp1985 válasza:
Beledögleni nem fogsz, ha nem naponta iszol több litert. De a májnak nem jó. Én 1 időbe minden nap ittam, de rájöttem, hogy csak roncsolom magam vele. Azóta havi 1-2 doboz, és ennyi.
6/14 A kérdező kommentje:
az jó ha hetente max 1 litert iszom ?
2010. okt. 15. 19:31
7/14 anonim válasza:
inkább vizet igyál az legalább jó a szervezetednek
8/14 A kérdező kommentje:
na jó
2010. okt. 15. 19:35
9/14 anonim válasza:
hát nem tudom. én 1 nap egymás után 4 db Hell-t ittam meg és...... nem volt kellemes:S. Remegtem, hányingerem volt... nagyon rosszul voltam. Azóta inkább nem is iszok... amúgy se segít(nekem..) , mert inkább csak álmosabb leszek tőle:D.
10/14 anonim válasza:
Hehe.. én fél liter Monstert és 250 ml-es Kxet ittam :D Akkor virrasztunk ugye?
Am nyáron Aligán én is a Kobrát toltam de vodkával meg kólával... Hát... sziszegett xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!