Az a reakcióm, hogy: Éhes lettem. Mehetek hozzátok enni?
2013. ápr. 13. 15:33
2/12 anonim válasza:
finom lesz !!
2013. ápr. 13. 16:11
3/12 anonim válasza:
Juuujjj, ilyet én is csinálok!
2013. ápr. 13. 17:12
4/12 anonim válasza:
Lehet iszonyat hülye kérdés, de a megpárolod vajont úgy érted, hogy vajon pirítod egy kicsit, majd felöntöd vízzel és megfőzöd? Ha igen, akkor finom. :)
2013. ápr. 13. 18:15
5/12 anonim válasza:
A brokkolit ELŐBB meg kell főznöd enyhén sós vízben egy 5-10 percre, hogy félpuha legyen.
Ezután tötdelheted darabokra és párolhatod meg vajon, és mehet rá a sajt.
Egyébként szerecsendióval ízesítheted, nagyon finom lesz biztosan.
2013. ápr. 13. 18:33
6/12 anonim válasza:
Én mindig előbb vajon pirítom, utána forró víz. Ízlések és pofonok...
2013. ápr. 13. 18:54
7/12 anonim válasza:
Utolsó: úgy is lehet, de a kérdező szerintem főzés nélkül értette az egészet. Természetesen mindkettő módszer működőképes, de a lényeg, hogy főzni kell! Bocsi, ha félreérthető voltam :)
2013. ápr. 13. 19:11
8/12 anonim válasza:
NEm értem, minek kellene a brokkolit elöre megfözni, vagy vizet tenni hozzá, teljesen felesleges.
Elöször erös tüzön kicsit megpiritani, utána kis lángon fedö alatt pár percig még párolni. Viz nem kell alá, elég a saját leve, igy puha is lesz, meg az ize is megmarad.
A kérdezö helyében meg amikor megpárolódott, akkor egyszerüen megszórnám a sajattal, lefedném és megvárnám, amig ráolvad.
2013. ápr. 13. 20:30
9/12 anonim válasza:
Kedves 8-as: a brokkolinak nem igazán van leve, lévén hogy virágtermés!
Minden receptnél puhítják előbb vagy utóbb főzés által, nem véletlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!