Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így milyen lehet?

Szerintetek ez így milyen lehet?

Figyelt kérdés
Megpárolom vajon a brokkolit, megolvasztok egy kis sajtot, ráöntöm a brokkolira és megvárom még megdermed a sajt.
2013. ápr. 13. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a reakcióm, hogy: Éhes lettem. Mehetek hozzátok enni?
2013. ápr. 13. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
finom lesz !!
2013. ápr. 13. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
Juuujjj, ilyet én is csinálok!
2013. ápr. 13. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehet iszonyat hülye kérdés, de a megpárolod vajont úgy érted, hogy vajon pirítod egy kicsit, majd felöntöd vízzel és megfőzöd? Ha igen, akkor finom. :)
2013. ápr. 13. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:

A brokkolit ELŐBB meg kell főznöd enyhén sós vízben egy 5-10 percre, hogy félpuha legyen.


Ezután tötdelheted darabokra és párolhatod meg vajon, és mehet rá a sajt.


Egyébként szerecsendióval ízesítheted, nagyon finom lesz biztosan.

2013. ápr. 13. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
Én mindig előbb vajon pirítom, utána forró víz. Ízlések és pofonok...
2013. ápr. 13. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: úgy is lehet, de a kérdező szerintem főzés nélkül értette az egészet. Természetesen mindkettő módszer működőképes, de a lényeg, hogy főzni kell! Bocsi, ha félreérthető voltam :)
2013. ápr. 13. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:

NEm értem, minek kellene a brokkolit elöre megfözni, vagy vizet tenni hozzá, teljesen felesleges.


Elöször erös tüzön kicsit megpiritani, utána kis lángon fedö alatt pár percig még párolni. Viz nem kell alá, elég a saját leve, igy puha is lesz, meg az ize is megmarad.

A kérdezö helyében meg amikor megpárolódott, akkor egyszerüen megszórnám a sajattal, lefedném és megvárnám, amig ráolvad.

2013. ápr. 13. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as: a brokkolinak nem igazán van leve, lévén hogy virágtermés!

Minden receptnél puhítják előbb vagy utóbb főzés által, nem véletlen.

2013. ápr. 13. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 A kérdező kommentje:
Természetesen főztem is.. Bocsi hogy kihagytam..
2013. ápr. 14. 15:16
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!