Mit egyek most? Nagyon éhes vagyok!
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 17:06
31/52 anonim válasza:
szilvás buktát mert azt szeretem
32/52 1lány.... válasza:
kutyusom most adta ki a végterméket, kéred?? :D
33/52 anonim válasza:
friss zsemle, margarin, 2 szelet parizer/szalámi. ahh.
34/52 anonim válasza:
Tudom régi kérdés de azért válaszolok: Corn Dog 10 perc alatt elkészíted és nagyon finom
35/52 anonim válasza:
Edd meg a kisujjad úgysincs rá szüksége az embernek
37/52 anonim válasza:
Dögöjj éhen te elkényeztetett tohadék. Mocskos csicska hisztérika.
38/52 anonim válasza:
Én mikor úgy érzem, most azonnal ennem kell valamit, sajtos kenyeret eszek :P Ráreszelek trappista sajtot egy kenyérre, berakom vagy 2 percre a mikróba és ha ráolvadt, kész is :$
Ha meg nincs itthon sajt, akkor szilvalekváros kenyeret, vagy valami vajas-felvágottas kenyeret :D
39/52 anonim válasza:
Az éhséged úgy tudod csillapítani, hogy jó sok vizet iszol. De ha nem birod ki, akkor piríts kenyeret és kend meg zsírral. Nem hallatszik jól, de finom, és laktató. Vagy egyél valami olyat ami mondjuk van otthon. Csinálj szendvicset! Az nagyon könnyű. Nyáron vágj hozzá paradicsomot, ubit, paprikát, hagymát stb. Meg amúgy nem hiszem hogy semmi nincs a hűtődben! Valamit csak találsz! Ha pedig nem, akkor ne a gép előtt kockulni, hanem tessék elmenni édesanyával bevásárolni!
40/52 anonim válasza:
Vodkát! A legfinomabb dolog a világon!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!