A Pöttyös túrórudi rövidebb/kisebb lett az utóbbi években?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom szerint igen. Most 30 grammos. Valaki tudja, hogy régen is ennyi volt, vagy csak mi lettünk nagyobbak!?2013. ápr. 6. 14:23
1/5 anonim válasza:
Így igaz. Annak idején a normális méretű túró rudi majdnem akkora volt mint amit most óriás rudinak neveznek. Évről évre egyre kisebb lesz.
2/5 anonim válasza:
Kádár elvtárs mondta:
Nem a zsemle lett kisebb, hanem a pofátok lett nagyobb.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Esetleg valaki tud bizonyítékot is mutatni? Pl egy 5 évvel ezelőtti pöttyöscsomagolás, vagy ilyesmi...
2013. ápr. 6. 14:54
4/5 anonim válasza:
5/5 doboszoli válasza:
Régi trükk, de ma is alkalmazzák.
A hetekben felkerestem a kedvenc lángossütőmet, egy kis "bűnözés" céljából. Ugyan azon a helyen, ugyan az a kedves hölgy süti a finomságot, vagy 30 éve. Persze megismert, és számonkért, hogy hanyagolom vagy fél éve, nincs talán baj.
Mondom, kösz meg vagyok, bár a szemem sokat romlott az utóbbi időben.(közben sült a lángos)
Asszonyka veszi a lapot, és évődik:"Hát maga sem fiatalodik.."
Valóban nem,-válaszoltam- és ezt onnan veszem észre, hogy egyre kisebb lángosokat látok. (Regős Bendeguz után, szabadon)
Szent volt a béke, mindkettőnknek jól indult a napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!